İzmir'den Uşak'a gelen tır kaza yaptı yol trafiğe kapandı

İzmir'den Uşak'a gelmek için yola çıkan tırın sürücüsü Manisa Kula'da trafik kazası yaptı.
İzmir'den Uşak'a gelen tır kaza yaptı yol trafiğe kapandı

Karayollarında meydana gelen trafik kazalarının sayısında son dönemde rekor artış yaşanırken bu kazalardan biri de Manisa Kula'da meydana geldi. İzmir - Ankara D300 karayolu üzerinde meydana gelne trafik kazasında karayolu trafiğe kapandı.

İzmir'den Uşak'a gelmek üzere yola çıkan tırın karıştığı kazada tır sürücüsü de dahil olmak üzere yaralanan olmazken maddi hasarlı kaza nedeniyle karayolu bir süre trafiğe kapalı kaldı. Dün gece 23:00 sularında meydana gelen kazada tır savrulurken yolu kapatan tır bir başka tırın yardımıyla yoldan çekildi.

KARAYOLUNDA TIR KAZASI!

Manisa’nın Kula ilçesinde yağışlı havanın da etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan tır, İzmir-Ankara D300 karayolunu trafiğe kapattı. Başka bir tır yardımıyla kısa bir sürede karayolundan kaldırılan tırın ardından trafik akışı normal seyrine döndü.

Kaza, saat 23.00 sıralarında İzmir-Ankara D300 karayolu İlçe Jandarma Komutanlığı kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İzmir’den Uşak istikametine seyir halinde olan Davut B. (50) idaresindeki 21 ABK 554 plakalı tır, yağışlı havanın da etkisiyle kontrolden çıktı.

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tır, bir süre savrulmasının ardından karayolunu trafiğe kapatarak durabildi. Tır sürücüsünün şans eseri yara almadığı kazada, karayolunu kapatan tır, başka bir tır yardımıyla karayolundan kaldırıldı.

Kaza nedeniyle bir süreliğine trafiğe kapatılan İzmir-Ankara D300 karayolundaki trafik akışı, tırın bir başka tır yardımıyla yoldan çekilmesi sonrasında açıldı. Kazada yaralanan olmazken yolun açılmasıyla trafik eski seyrine döndü.