Cerrahpaşa Mezunu Uzman Doktor Uşak'ta Göreve Başladı

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Mahmut Kazım İnan İlter, Kasım 2025 itibariyle Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi kadrosuna katıldı.
Cerrahpaşa Mezunu Uzman Doktor Uşak'ta Göreve Başladı

21 yıllık mesleki deneyime sahip olan İlter, hem kamu hem de özel sağlık sektöründe çalışmış tecrübeli bir hekim.

whatsapp-image-2025-11-05-at-09-44-41.jpeg

Mahmut Kazım İnan İlter Kimdir?

2004 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun olan Op. Dr. İlter, 2005-2010 yılları arasında Süleymaniye Doğum Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanlık eğitimini tamamladı.

Mezuniyetinin ardından 2010-2012 yılları arasında Eşme Devlet Hastanesi'nde mecburi hizmetini yerine getiren İlter, 2012-2015 döneminde Uşak Devlet Hastanesi'nde görev yaptı. 2015-2025 yılları arasında ise özel hastanelerde çalışarak on yıllık özel sektör deneyimi edindi.

Toplam 21 yıllık mesleki tecrübesi bulunan Op. Dr. Mahmut Kazım İnan İlter, Kasım 2025 itibariyle Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hastalara hizmet vermeye başladı.