Başkan Yalım'dan yürekleri ısıtan müjde! 1 liraydı yetmedi bedava yaptı

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım göreve geldiği günden bu yana sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet vermeye devam ederken yeni müjdesini açıkladı. Sadece onlara bedava yaptı!
Başkan Yalım'dan yürekleri ısıtan müjde! 1 liraydı yetmedi bedava yaptı

Uşak Belediye Başkanı olarak oturduğu koltukta seçim vaatlerini peş peşe hayata geçirmeye devam eden Başkan Özkan Yalım, yüreklere dokunan müjdesi ile takdir topladı. Yoğun programına ve temposuna rağmen sık sık Uşaklılarla buluşmaya devam eden Başkan Yalım bugün Hüseyin ile buluştu.

Uşak'ta Başkan Yalım tarafından hayata geçirilen karar ile Uşak genelinde yer alan sosyal tesislerde çayın satış fiyatı 1 TL'ye düşürülmüştü. Her gün arkadaşları ile sosyal tesislere gelerek çay alan küçük çocuk tesis çalışanlarının da dikkatini çekti. Adının Hüseyin olduğu öğrenilen çocuk Başkan Yalım'la buluştu.

HER GÜN 5 ARKADAŞI İLE ÇAYI 1 AY BOYUNCA ÜCRETSİZ İÇECEK!

Özkan Yalım çay alan küçük çocukla bir araya gelerek birlikte çay içti. "Gerçek sevgi karşılıksız kalmaz" denilerek paylaşılan videoda Başkan Yalım ile buluşan Hüseyin 1 ay boyunca 5 arkadaşı ile ücretsiz çay içme hakkı elde etti. Başkana teşekkürlerini sunan Hüseyin "En büyük hayalim sizinle tanışmaktı. Öncelikle bunun için size teşekkür ederim. Öğrenciler malum bütçe düşük oluyor. Arkadaşlarıma bir şeyler ısmarlamak zor oluyordu. Ama çayın 1 TL olması işleri kolaylaştırdı" diyerek çayın 1 TL gibi düşük bir fiyatla satıldığı için teşekkür etti.

usak-cay.jpg

Hüseyin, Başkan Yalım'a kendi yapmış olduğu tabloyu hediye ederek teşekkür ederken yaşanan diyalog izleyenleri gülümsetti. Küçük çocuklar 1 ay boyunca 5 bardak çayı ücretsiz olarak içecekler...