Başkan Yalım Uşaklıları iftar programına davet etti!

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım göreve başlar başlamaz Uşaklılar ile iftar programında bir araya geliyor.
Başkan Yalım Uşaklıları iftar programına davet etti!

Uşak Belediyesi’nde Özkan Yalım dönemi dün resmen başladı. Bugün ise Başkan Özkan Yalım hazırlanan iftar programında Uşaklılar ile bir araya gelecek. Uşak Belediyesi tarafından tertip edilecek olan iftar programına dair etkinlik bilgileri açıklandı. Tüm Uşaklıların davet edildiği iftar programında dosta düşmana birliktelik mesajı verilecek.

UŞAK BELEDİYESİ İFTAR ETKİNLİĞİ!

İsmetpaşa Caddesi’nde yapılacak olan iftar programında Uşaklılar için çeşitli iftarlıkların hazırlanacağı ve bunların ikram edileceği belirtildi. Ayrıca iftar programında çeşitli etkinliklerin de olması bekleniyor. Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde Uşaklılar bir arada oruçlarını açıp iftarlarını yapabilecekler. Çok sayıda kentte belediyeler tarafından sürdürülen iftar programlarını da Uşak Belediyesi de üstlenmeye devam ediyor.

İftar organizasyonunda vatandaşlar ile bir araya gelecek olan Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım özellikle kendisine verilen destek için hemşehrilerine teşekkür etme fırsatı bulacak. Ayrıca Uşaklılar ile tek tek görüşerek taleplerini dinleyecek olan Başkan Özkan Yalım, hemşehrilerinin isteklerini imkanlar ölçüsünde hemen işleme sokabilecek.

gkv3vvowoaefh-q.jpg

BAŞKAN YALIM DAVET ETTİ!

Tüm Uşaklıları iftar etkinliğine davet eden Uşak Belediye Başkanı Öçzkan Yalım, “Tüm hemşehrilerimizi İsmetpaşa Caddesi’nde gerçekleştireceğimiz; birlik, beraberlik ve dayanışma soframıza davet ediyorum.” dedi.

Uşak Belediyesi bu akşam iftar sofralarını İsmetpaşa Caddesi’nde kuracak. Bu etkinlik Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın göreve başladıktan sonra Uşaklılar ile ilk defa bir araya geleceği organizasyon olacak.