27 Şubat'ta Uşaklılar Dikkat Elektrikler Sabahtan Akşama Kadar Kesilecek

Osmangazi Elektrik tarafından yapılan son dakika duyurularına göre, özellikle Eşme ilçesinde sabahın erken saatlerinden akşamüstüne kadar sürecek dev bir elektrik kesintisi yaşanacak.
27 Şubat'ta Uşaklılar Dikkat Elektrikler Sabahtan Akşama Kadar Kesilecek

Şebeke tesis ve bakım onarım çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek kesintiden hem ilçe merkezi hem de bağlı köyler etkilenecek.

Eşme İlçe Merkezi ve Köyler Tam Gün Etkilenecek

Resmi duyurulara göre, 27 Şubat günü Eşme’de adeta bir "elektriksiz gün" yaşanacak. İlçeye bağlı Eşmetaş Köyü'nde saat 10:00 ile 16:00 arasında planlı bir kesinti uygulanacak. Ancak asıl büyük etki ilçe merkezinde hissedilecek. Şehitalibey ve Üçeylül mahallelerini kapsayan geniş çaplı kesinti, sabah saat 09:00'da başlayıp akşam 16:00'ya kadar devam edecek.

Bu bölgelerde Dumlupınar Caddesi, Doktor Şevket Eşmelioğlu Caddesi, Geren Sokak, Barbaros Caddesi, Bülent Ecevit Caddesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi ve çok sayıda ara sokak (5024, 5025, 5035, 5052, 5101 Sokak gibi) elektriksiz kalacak. Ayrıca Cumhuriyet Mahallesi'ndeki İnönü Bulvarı, Abdülhamid Han Sokak ve 4084-4085 sokaklar da aynı saat diliminde elektriksiz kalacak.

Merkez İlçede de Kesinti Var: Kısık Köyü Etkileniyor

Eşme'deki yoğun mesaiye ek olarak, Uşak Merkez ilçesine bağlı Kısık Köyü'nde de 27 Şubat günü benzer bir tablo yaşanacak. Kısık Köyü'nün yanı sıra Kargılar bölgesini de kapsayan kesinti, sabah 09:00'da başlayıp 16:00'ya kadar sürecek.