Üst düzey atama kararları Resmi Gazete'de yayınlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak Resmi Gazete'de yayınlanan üst düzey atama kararları kamuoyuna duyuruldu.
Üst düzey atama kararları Resmi Gazete'de yayınlandı!

Üst düzey atama kararları Resmi Gazete'de yayınlandı: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan üst düzey atama kararları Resmi Gazete'de yayınlandı. Bu kararlara göre İspanya Büyükelçisi Burak Akçapar ve Avrupa Birliği'nin Daimi Temsilcisi Mehmet Kemal Bozay Dışişleri Bakan Yardımcısı olarak atandı.Bu atamalar dışında Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı'nın yeni görevi ise Avrupa Birliği Daimi Temsilciliği olarak değiştirildi.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan bazı kurum ve kuruşlarla ilgili üst düzey atama kararları Resmi Gazete'de yayınlandı. 

RESMİ GAZETE'DE YAYINLANAN YENİ ATAMALAR

Cumhurbaşkanlığının aldığı karar ile Avrupa Birliği Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciliğine 3 sayılı Cumhurbaşkanılğı Kararnamesinin 2 ve 3. maddeleri gereğince Dışıişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı atanmıştır. Resmi Gazete'de yayınlanan karar ise aşağıdaki gibidir. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayınlanan karara göre Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılığına 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3. maddeleri gereğince İspanya Krallığıl Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Burak Akçapar atanmıştır.

Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılığna 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3. maddeleri gereğince Avrupa Birliği Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi Mehmet Kemal Bozay atanmıştır.