Uşak dahil 11 ilde NARKOÇELİK-4 operasyonu!

Aralarında Uşak'ın da yer aldığı 11 ilde yasaklı madde imalatçılarına ve satıcılarına yönelik olarak Narkoçelik-4 operasyonu düzenlendi.
Uşak dahil 11 ilde NARKOÇELİK-4 operasyonu!

Uyuşturucu madde satıcılarına yönelik olarak operasyonlarına tüm hızı ile devam eden İçişleri Bakanlığı bu operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Aralarında Uşak'ın da yer aldığı toplam 11 ilde düzenlenen NARKOÇELİK-4 operasyonu kapsamında çok sayıda yasaklı madde ele geçirilirken bu maddeleri üreten, satan ve dağıtan kişilerde yakalandı.

11 İLDE NARKOÇELİK-4 OPERASYONU DÜZENLENDİ!

Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Bunların Satışını Yapanlar ile Sokak Satıcılarına yönelik 11 İlde düzenlenen “NARKOÇELİK-4”Operasyonlarında: 1 Ton 180 Kg Uyuşturucu Madde ve 23 bin 457 Uyuşturucu Hap ele geçirildi

27 Zehir imalatçısı, zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı

Aziz Milletimizin bilmesini isterim ki; Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız artarak devam edecek

Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Jandarma Komutanlıklarınca İstanbul, Antalya, Diyarbakır, Çankırı, Kütahya, Uşak, Manisa, Mersin, Tekirdağ, Bingöl ve Kocaeli olmak üzere 11 ilde “NARKOÇELİK-4” Operasyonları düzenlendi.

zehir-taciri.jpg

Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Milletimizin Duası Sizinle"

Uşak'ta Uşak İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyon kapsamında 1 zehir taciri yakalanırken aynı zamanda 1226 adet sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonların ülke genelinde hız kesmeden devam edeceği ifade edildi.