TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin açıkladı! TPAO'ya 450 yeni personel alımı yapılacak

TPAO'ya personel alımı yapılacağı açıklandı. İşte detaylar.
TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin açıkladı! TPAO'ya 450 yeni personel alımı yapılacak

TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin yapmış olduğu açıklama ile TPAO'ya 450 personel alımı yapılacağını duyurdu. Bilgin Batman'da bir açılış programına katıldı. Burada önemli açıklamalarda bulunan Bilgin Türkiye Petrollerine 450 personel alımı yapılacağını kamuoyuna duyurdu. Batman ilinde gerçekleştirilen açılış törenine katılan TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin önemli açıklamalarda bulundu.

2021 yılında Batman'da çıkan yangında zarar gören Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Batman Bölge Müdürlüğü Kristal Park Tesislerinde onarım çalışmaları sona erdi. Bunun üzerine bugün tekrardan hizmete açıldı. Açılışa ise TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin de katıldı. Yapılan açılışa bir de Batman Valisi Ekrem Canalp ve il protokolünün katılımı da gerçekleştirildi. Açılışta Bilgin önemli açıklamalar yaptı.

TPAO'YA 450 PERSONEL ALIMI YAPILACAK

TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin Batman'daki açılış törenine katıldı. Törende önemli açıklamalarda bulunan Bilgin Türkiye Petrollerine 450 yeni personel alımı yapılacağını açıkladı. Türkiye Petrollerine ait tesisin 2021 yılında çıkan yangında büyük oranda zarar gördüğünü açıklayan Bilgin yapmış olduğu konuşmada şu ifadelere yer verdi; "Eskisinden daha güzel yapacağımızın sözünü vermiştik bugün de o sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz ve tesisimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Eskisinden daha iyi yaptık inşallah hayırlı uğurlu olur." şeklinde konuştu.

Bilgin yapmış olduğu konuşmasının ardından ise TPAO'ya personel alımı yapılacağını açıkladı. TPAO'ya 450 personel alımı yapılacağını duyurdu. 

Özel ve kamu işçi ve personel alımları için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel personel alımı ilanlarını yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler