Toplu ulaşım kullanan Ankaralılar dikkat! EGO son dakika duyurusu yaptı sefer saatleri SİL BAŞTAN değişti

Ankara'da otobüs, metro ve Ankaray kullanan milyonlarca kişi için hizmet sunmaya devam eden EGO sefer saatleri için yeni düzenlemeye gitti. Duraklarda saatlerce boşa beklemeyin otobüs saatleri değişti...
Toplu ulaşım kullanan Ankaralılar dikkat! EGO son dakika duyurusu yaptı sefer saatleri SİL BAŞTAN değişti

Toplu ulaşım kullanan Ankaralılar dikkat! EGO son dakika duyurusu yaptı sefer saatleri SİL BAŞTAN değişti - 6 milyon Ankaralıyı ilgilendiren son dakika açıklamasında bulunan EGO bazı sefer saatlerinde yeni düzenlemelere gittiğini ilan etti. Ankara'da toplu ulaşımı kullanan tüm vatandaşları ilgilendiren düzenlemeler kapsamında belirlenen seferlerde sefer saatleri değiştirilirken bazı güzergahlara ise yeni servis hatları eklendi.

Bazı servislerde daha önce kullanılan hat iptal edilirken bazı servislerde ise ek sefer hatları eklenerek ulaşımın rahatlatılması amaçlandı. Özellikle de yoğunluk yaşanan hatlara müdahaleler yapıldığı dikkat çekerken vatandaşların bu yönde gelen taleplerine göre düzenlemelere gidildiği ifade edildi.

EGO SEFER SAATLERİ DEĞİŞİKLİĞİ YAPILAN HATLAR HANGİLERİ, HANGİ HATLARDA OTOBÜS SAATLERİ DEĞİŞTİ?

Yeni Oluşturulan 141 - Üçem – Küçükboyalık -Çatalçeşme - Şehriban- Küçükbayat- Keklicek Hattı 04.03.2024 Pazartesi Günü Ulaşım Hizmeti Vermeye Başlayacaktır.

Kuruluşumuz Otobüs İşletme Dairesi Başkanlığına Bağlı 2.Bölge Otobüs İşletmesi Şube Müdürlüğü hizmet alanları içerisinde bulunan, Keçiören İlçesi, Bağlum, Ufuktepe ve Atapark Semtlerinde ikamet eden vatandaşlarımızdan, Etlik Şehir Hastanesine ulaşım hususunda gelen talep ve başvurular değerlendirilmiş olup; “258 Bağlum-Ufuktepe-Atapark-Refik Saydam Caddesi-Etlik Şehir Hastanesi” flama adlandırılması ile aşağıda belirtilen güzergahta hizmet verilecek hat tahsisi yapılmıştır. Uygulamaya 29.02.2024 (Perşembe) günü başlanılacak olup yolcularımıza önemle duyurulur.

ego-duyuru.jpg

165-1 Gölbaşı Toki-Akköprü Hattı Vatandaşlardan Gelen Talepler Doğrultusunda Servis Saatlerinde düzenleme Yapılmıştır. 4.03.2024 Pazartesi Günü İtibari İle 06:45 – 07:05 – 07:35 Saatlerinde Ulaşım Hizmeti Vermeye Başlayacaktır.

Söz konusu düzenlemeler için EGO resmi internet sitesi üzerinden ulaşabileceğiniz duyurular sayfasını takip edebilir, yapılan düzenlemeleri yakından takip edebilirsiniz. Yine hatlarda yapılan düzenlemelerden anında haberdar olmak için EGO uygulamasını cep telefonunuza yükleyebilir, gelen bildirimler üzerinden hem duyuruları takip edebilir hem de otobüs durağı numaraları üzerinden otobüslerin geliş saatlerini görüntüleyebilirsiniz...