Son Dakika deprem haberi! Adana ve Kahramanmaraş peş peşe sallandı

Adana peş peşe yeni depremlerle sarsılmaya devam ederken gece yarısı yeni bir deprem daha meydana geldi.
Son Dakika deprem haberi! Adana ve Kahramanmaraş peş peşe sallandı

Son Dakika deprem haberi! Adana ve Kahramanmaraş peş peşe sallandı - T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü, Deprem Dairesi Başkanlığı AFAD tarafından yapılan son dakika açıklaması ile yeni deprem haberleri peş peşe verilmeye devam ediyor. 

Dün öğlen saatlerinde 3 dakika ara ile 2 şiddetli deprem ile sarsılan Adana'da bu sabaha karşı yeni bir deprem daha meydana geldi. Yaşanan depremler bölgede panik yaşanmasına neden olurken 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli olarak yaşanan ve 11 ilde yıkıma neden olan büyük deprem felaketi sonrası bölgede oluşan sismik hareketliliğin sürdüğü belirtildi. 

ADANA'DA SON DAKİKA DEPREM HABERİ! YENİ DEPREM Mİ OLDU, BUGÜN AZ ÖNCE KAÇ ŞİDDETİNDE DEPREM OLDU?

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü, Deprem Dairesi Başkanlığı AFAD tarafından yapılan açıklamada Adana'da yeni bir deprem daha yaşandığı ilan edildi. 

Depremin merkez üssü Adana Aladağ olarak açıklanırken gece yarısı 01:12 sularında yaşanan depremin şiddeti ise 3.8 olarak ilan edildi. 

Büyüklük:3.8 (Mw)

Yer:Aladağ (Adana)

Tarih:2023-05-13

Saat:01:12:47 TSİ

Enlem:37.607 N

Boylam:35.372 E

Derinlik:5.87 km

Söz konusu depremden kısa bir süre öncede 00:58 sularında Kahramanmaraş merkezli 3,7 şiddetinde bir başka deprem yaşandığı ifade edildi. Her iki depremde de olumsuz bir durum yaşanmadı.