Selendi'de sele kapılan çocuk kayboldu

Manisa’nın Selendi i̇lçesinde meydana gelen şiddetli yağış sebebiyle bazı bölgeler sel oluştu. Aşırı yağış sebebiyle taşan dereler yüzünden vatandaş zor anlar yaşadı. Olayda sele kapılan 4 yaşındaki çocuk kayboldu.
Selendi'de sele kapılan çocuk kayboldu

Manis'da geçtiğimiz günlerde oldukça şiddetli bir yağış meydana geldi. Yağıştan dolayı bazı dere yatakları taştı ve şehir tam anlamıyla denize döndü. Alınan bilgiye göre Selendi ilçe merkezinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak sonrası Sanayi Deresi taştı ve bu taşma sebebiyle yolların denizden farkı kalmadı. Annesi Dudu Özdemir ile sele bakmak için bölgeye giden 4 yaşındaki Rüzgar Kemal Özdemir, suya kapılarak kayboldu.

İnsanlarımız o kadar meraklı bir millet haline geldi ki ölümle mücadele insanları bile izliyorlar ve hatta videoya bile çekiyorlar. Meydana gelen seli izlemeye giden annenin ilgisizliği çocuğunun kaybolmasına sebep oldu. Kaybolan çocuğu bulmak için olay yerindeki ekipler tarafından arama çalışması başlatıldı. Sel nedeniyle ilçe merkezindeki pek çok ev ve iş yerini su bastığı öğrenildi.

HAYATINI KAYBETMEDİĞİ İHTMALİ ÇOK YÜKSEK! 

Meydana gelen selden dolayı birçok kişi çocuğun hayatı kaybetme ihtimalinin çok yüksek olduğunu söylüyorlar ama ekipler bu ihtmalin düşük olduğunu ve hatta kaybolan çocuğun hayatta olabileceğini söylüyorlar. Çünkü olay yerine bakıldığında suların aktığı yer genelde bir caddedir ve çocuğun suya kapılarak birikme su yerine yola doğrunu gittiğini tahmin ediyor. Gerekli bilgiler gelince bu haberi güncelleyeceğiz.