Otomobil uçuruma yuvarlandı; Baba öldü, eşi ve çocukları yaralandı

Kontrolden çıkarak yaklaşık 15 metrelik uçuruma yuvarlanan otomobilde baba hayatını kaybetti, anne ve 2 çocuğu yaralandı.
Otomobil uçuruma yuvarlandı; Baba öldü, eşi ve çocukları yaralandı
Alınan bilgiye göre, kaza Denizli'nin Acıpayam ilçesi Benlik Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Asiye Y. idaresindeki 20 DB 465 plakalı otomobil Kelekçi Mahallesi yakınlarında henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü kontrolden çıkarak 15 metrelik uçuruma yuvarlanıp, ağaçlara çarparak durabildi.

 

Kazayı gören diğer sürücüler ise jandarmayı arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, sağlık ve Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler sevk edildi. Bölgeye gelen itfaiye ve sağlık ekipleri baba Ahmet Y.’ın sıkıştığı yerde hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralanan anne ile çocukları araç içerisinden çıkarıp ambulanslar ile hastaneye kaldırdılar.

 

Otomobil içerisinde sıkışan baba Ahmet Y.’ın cansız bedeni ise itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu araç içinden çıkarılarak cenazesi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza sonrası başlatılan soruşturma devam ediyor.