MSB'den acı haber! Pençe - Kilit Operasyonu bölgesinde 1 askerimiz şehit oldu!

Milli Savunma Bakanlığı bir açıklama yaparak Pençe – Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin yaptıkları taciz atışı neticesinde bir askerin şehit olduğunu duyurdu.
MSB'den acı haber! Pençe - Kilit Operasyonu bölgesinde 1 askerimiz şehit oldu!

Milli Savunma Bakanlığı hemen bayram öncesinde acı bir haber verdi. Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Pençe - Kilit Operasyonu bölgesinden şehit haberi geldi. Bayrama girerken gelen şehit haberi büyük bir üzüntüye neden olurken Milli Savunma Bakanlığı ayrıntılı bilgilendirme yaptı.

ŞEHİDİN İSMİ BELLİ OLDU!

Milli Savunma Bakanlığı’nın açıklamasında yer alan bilgilere göre 9 Nisan 2024 tarihinde Pençe – Kilit Operasyonu bölgesinde teröristler taciz atışı ile Türk askerlerine ateş açtılar. Bu saldırıda Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan yaralandı. Yaralanan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan hemen hastaneye sevk edildi. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan hayatını kaybederek vatanı için şehit oldu.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI’NDAN TAZİYE MESAJI!

Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan için Milli Savunma Bakanlığı bir taziye açıklaması yaptı. Taziye açıklamasında “Şehit silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ve aziz milletimize baş sağlığı ve sabır diliyoruz.” denildi.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan’ın memleketi açıklanmazken şehidin ailesine acı haberin verildiği bildirildi. Milli Savunma Bakanlığı Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan’ı şehit eden teröristlere yönelik operasyon başlatıldığını açıklarken cenaze töreni hakkında henüz herhangi bir bilgi verilmedi.

Öte yandan Şehit Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan’ın şehadet haberi büyük bir üzüntü ile karşılandı. Taziye mesajları ardı ardına gelirken eli kanlı terör örgütüne lanetler yağdırılıyor.