Manisa’da ücretsiz ulaşım kararı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Manisalılara ücretsiz ulaşım müjdesi verdi.
Manisa’da ücretsiz ulaşım kararı!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yurdun çoğu yerinde toplu taşıma ile alakalı olarak ücretsiz ulaşım kararları alınıyor. Toplu ulaşımın ücretsiz olacağı iller arasına Manisa da dahil oldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek bir açıklama yaparak bu haberi Manisalılara duyurdu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kararına göre 23 Nisan 2024 Salı günü Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi toplu taşıma araçları (Kırmızı Otobüsler) ile MANULAŞ bünyesindeki elektrikli otobüsler, ücretsiz olarak hizmet verecek. Vatandaşlar bu araçlardan yararlanırken herhangi bir ödeme yapmayacaklar.

ÜCRETSİZ ULAŞIM KARARI AÇIKLANDI!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da, Manisalılara ücretsiz olarak toplu taşıma hizmeti verecek.

TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü vesilesiyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği anlamlı günde tüm Manisalıları bu coşkuyu paylaşmaya davet eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Manisa Büyükşehir Belediyemize ait resmi toplu taşıma araçlarımız ve MANULAŞ bünyemizdeki elektrikli otobüslerimiz, halkımıza ücretsiz olarak hizmet verecek. Bu anlamda günde tüm halkımızı bu coşkuyu paylaşmaya davet ediyor, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahramanlarımızı minnet ve saygıyla anıyorum” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan için almış olduğu bedava toplu ulaşım kararı vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar bir günlük de olsa ücretsiz ulaşımın tadını çıkartacakları için Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.