Kütahya'da hastaneye götürülen mahkum firar etti

Kütahya'da, cezaevinden tedavisi için hastaneye getirilen mahkum o kadar insan arasında çok ilginç bir şekilde firar etmeyi başardı. Yetkililer geniş çaplı operasyon başlattı.
Kütahya'da hastaneye götürülen mahkum firar etti

Kütahya E Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi İnfaz Kurumunda rahatsızlandığını söyleyen mahkum Ramazan O, infaz koruma memurlarınca Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi.Burada rahatsızlığı için işlemlere başlanması bekleniyordu fakat herkesin şaşıp kaldığı bir olay yaşandı. Kütahya'da hastaneye götürülen cezalının yaptıklarına inanamayacaksınız. 

Ramazan isimli mahkumun soyismi açıklanmadı ama o akdar güvenlik personeline rağmen hastane görevlilerinin de bir anlık dalgınlığından yararlanarak firar etti. Nasıl firar ettiği hakkında bir bilgi yok ama hastanenin acil çıkış kapılarından çıktığı tahmin ediliyor.

POLİS GENİŞ ÇAPLI OPERASYON BAŞLATTI

Başka bir tahmin ise elbette organize bir kaçış planın olduğuyla alakalıdır. Ne rahatsızlığı olduğu ise halen açıklanmadı. Polis ekipleri, E tipi cezaevinde kalan Ramazan isimli şahsın yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Olay ile ilgili gelişmeler geldiğinde paylaşacağız. 

İlgili Haberler