Kütahya 30 Ağustos OSB'ye seramik pano hediye edildi

Kütahya 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) hizmet binası duvarı hediye edilen seramik pano ile kaplandı.
Kütahya 30 Ağustos OSB'ye seramik pano hediye edildi

Kütahya 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) hizmet binası için bir jest yapıldı. Binanın duvarına OSB’de bulunan işletmelerden birisi tarafından seramik pano çalışması yapıldı. Yapılan pano büyük beğeni topladı.

Kütahya’nın önemli sanayi alanlarından olan 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) hizmet binası için yapılan seramik pano yerine takıldı. OSB’yi temsil eden seramik panoyu yapan sanatçılar ile hediyeyi veren firmanın sahibine teşekkür plaketi verildi.

OSB’YE ANLAMLI HEDİYE

Kütahya 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) hizmet binası duvarı, MF seramik firma sahibi Mesut Dolanbay, sanatçılar Sadık Turhan ve Zeliha Yılmaz tarafından, seramik pano ile kaplandı.

OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mahmut Öztaş, seramik sanatçısı Zeliha Yılmaz ve MF Art Seramik sahibi Mesut Dolanbay'a emekleri dolasıyla teşekkür edip, plaket takdim etti.

Seramik sanatçısı Zeliha Yılmaz, yaptığı açıklamada, "MF Art Seramik bünyesinde Mesut Dolanbay bey ile birlikte çalışıyorum. Seramik panoyu biz OSB Müdürlüğüne firma olarak hediye ettik. Yaptığımız pano, merkezde toplanma, tüm firmaların, yatırımcıların merkezde toplanması olarak simgeliyor" dedi.

Tüm firmaları simgeleyen seramik pano önünde hatıra fotoğrafı çekilmesi de ihmal edilmedi. OSB binasının yeni görüntüsü ise çok daha farklı bir hale gelmiş oldu.