Kuşadası'nda binlerce kişiyle 19 Mayıs korteji!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde binlerce kişinin katılımı ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için kortej yürüyüşü yapıldı.
Kuşadası'nda binlerce kişiyle 19 Mayıs korteji!

AYDIN (İHA) – Aydın’ın Kuşadası ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı büyük bir coşku ile kutlandı. Gün boyu çeşitli etkinlikler ile bayram coşkusu en üst seviyeye çıkarken vatandaşlar da etkinliklere yoğun katılım gösterdiler.

Kuşadası Belediyesi’nin düzenlediği kortej yürüyüşünde ise coşku zirve yaptı. Ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk posterleri alan binlerce vatandaş bayram sevincini bir arada yaşadılar. Yürütüşe katılmayanlar ise evlerinden alkışlarla korteje destek verdiler.

BİNLERCE KİŞİ COŞKUYU YAŞADI

Kuşadası’nda, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Kutlama etkinlikleri kapsamında, Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen korteje binlerce Kuşadalı katıldı.

Renkli görüntülere sahne olan kortej, saat 17.00'de Kısmet Otel Kavşağından başladı. Atatürk Bulvarı üzerinde devam eden yürüyüşe her yaştan binlerce Kuşadalı ile birlikte Belediye Başkanı Ömer Günel, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri ve çeşitli sivil toplum örgütleri katıldı.

Ellerinde Türk bayrakları ve Atatürk posterleri taşıyan Kuşadalılar, çalınan marşlar eşliğinde İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı’na kadar yürüdü. Evlerinde balkonlarına çıkan vatandaşlar da kortej geçtiği sırada alkışlarla tempo tuttu. Kuşadası Şehit Kaya Aldoğan Lisesi mezunlarının oluşturduğu Veteran Bandosu ise sergilediği performansla alkış topladı.

Kuşadası Belediyesi’nin etkinliğine vatandaşların gösterdiği büyük ilgi milli duyguların en üst seviyeye çıktığını gösterdi. Milli bayramların Kuşadası’nda çok farklı duygularla kutlandığını ifade eden vatandaşlar ise Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e teşekkür ettiler.