Kontrolden çıkarak takla atan otomobil küçük Eymen'i hayattan kopardı

Kula'da kontrolden çıkan otomobilin takla atıp şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2'si çocuk 1'i ağır 8 kişi yaralandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 7 yaşındaki çocuk, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.   
Kontrolden çıkarak takla atan otomobil küçük Eymen'i hayattan kopardı

Kaza, saat 23.40 sıralarında İzmir-Ankara D300 karayolu Güvercinlik Mahalle kavşağı yakınlarındaki rampada meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre İzmir'den Uşak istikametine doğru seyir halinde olan Ramazan D.(36) idaresindeki 64 AAL 835 plakalı Mazda marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıktı.

Karayolunda savrulan otomobil, takla atıp yolun sağ tarafında bulunan şarampole devrildi. Kazanın şiddetiyle ters dönen otomobilde bulunan yolcular, sıkıştıkları yerden kendi imkanları ile dışarı çıktı.

İhbar üzerine çok sayıda ambulans, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Kazada araç sürücüsü Ramazan D.(36) ve yolcu olarak bulunan Kadriye D. (29), Hatice K. D. (10), Eymen D. (7), Eren D. (6), Fadime B. (53), Mehmet A. B. (53) ve İbrahim B. (20) yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla çevre ilçelerdeki hastanelere kaldırılırken, ağır yaralı olarak Kula Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 7 yaşındaki Eymen D., doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. 

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.