Gediz'de otomobil şarampole devrildi, 6 yaralı

Gediz'de şarampole devrilen otomobilde bulunan biri çocuk 6 kişi yaralandığı bilgisi az önce haber ofisimize ulaştı. İlk araştırmalara göre sürücünün kontrolünü kaybettiği şüphesi üzerinde duruluyor.
Gediz'de otomobil şarampole devrildi, 6 yaralı

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, sabah ortaya çıkan bir kaza oldu. Kütahya yolunda ilerleyen bir otomobilin şarampole devrilmesi sonucu biri çocuk 6 kişi yalandığı bilgisi tarafımıza paylaşıldı. Türkiye'nin bazı yollarında çok keskin virajlar var ve buralarda emniyetli bir sürüş için hız sınırlarına uymak ve bilmediğiniz bir yolda en azından navigasyon ile hareket etmeniz çok iyi olacaktır.

İlhami Ölçer idaresindeki 26 TR 383 plakasına sahip sedan tarzı otomobilin, Gediz-Kütahya karayolunun 20. kilometresinde şarampole devrildiği bilgisi emniyet ekipleri tarafından bildirildi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken can kaybının olmadığı ve aynı zamanda ağır yaralı kişilerinde olmadığı açıklandı. Polis olayla ilgili dosyayı açtı ve olayın nasıl olduğu araştırılacak.

GEDİZ DEVLET HASTANESİNE KALDIRILDILAR

Kazada, sürücü ile birlikte yanlarında bulunan Gülşen, Suna, Alican, Yılmaz ve Zeynep Sırma Ölçer isimli şahıslar yaralandı. Sedan bir otomobile küçük bir hesaplama yaptığınızda en fazla 5 kişinin sığabileceğini söyleyelim. Olayda 6 kişinin yaralanması elbette hepimizi şaşırtan bir olay oldu ama çok yakın bir zamanda emniyetin olayla ilgili bir raporu kamuoyu ile paylaşması ve olayın gerçek yüzünün ortaya çıkması bekleniyor.Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerinin araçları ile Gediz Devlet Hastanesine kaldırıldı.