Denizli Honaz'da camilerde Ramazan temizliği başladı!

Tüm Türkiye'de Ramazan ayına hazırlık başlarken Denizli'de camilerde temizlik çalışmaları hızlandı.
Denizli Honaz'da camilerde Ramazan temizliği başladı!

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Denizli'de de Ramazan hazırlıkları başlarken bu kapsamda Honaz'da camilerde temizlik işlemleri start aldı. Bu sene 11 Mart tarihinde başlayacak olan Ramazan ayı için Honaz Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde yer alan 22 mahallede tüm camiler için detaylı temizlik çalışlamalır başladı.

Zaten düzenli olarak Honaz Belediyesi tarafından camilerde temizlik çalışmalarının yapıldığını belirten ekipler Ramazan ayı öncesi bu çalışmalarını hızlandırdıklarını ifade ettiler. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri camilerin süpürülmesi, tozların alınması, ayakkabılıkların ve merdivenlerin silinmesi, abdesthanelerin yıkanması gibi işleri detaylı bir şekilde gerçekleştiriyor.

CAMİLERDE TEMİZLİK İŞLERİ HIZLANDIRILDI!

Honaz Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 11 Mart’ta başlayacak Ramazan ayı öncesi ilçe genelindeki tüm camilerde temizlik çalışmaları başlattı.

cami-2.jpg

Honaz Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 11 Mart’ta başlayacak Ramazan ayı öncesinde ilçe genelindeki 22 mahallede bulunan tüm camilerde bir program dâhilinde detaylı temizlik çalışması yaparak camileri Ramazan ayına hazırlıyor.

cami-3.jpg

Periyodik bir şekilde camilerde temizlik ve dezenfekte çalışması yapan ekipler Ramazan ayı öncesi bu çalışmalarını hızlandırdı. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri camilerin süpürülmesi, tozların alınması, ayakkabılıkların ve merdivenlerin silinmesi, abdesthanelerin yıkanması gibi işleri detaylı bir şekilde gerçekleştiriyor.

Ekipler titiz bir şekilde camilerin iç temizliklerini yaparken aynı zamanda camilerin dış temizlikleri de aynı titizlikle detaylı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Cami bahçeleri ekipler tarafından süpürülüp yıkanırken cami cemaatinin gönül rahatlığı ile kullanımına hazır hale getiriliyor.