Çocuklara 23 Nisan hediyesi! Belediye ücretsiz hediye bisiklet dağıtıyor

Türkiye'nin dört bir yanında 23 Nisan kutlamaları tüm hızı ile devam ederken çocuklara özel hediyelerde dağıtılıyor.
Çocuklara 23 Nisan hediyesi! Belediye ücretsiz hediye bisiklet dağıtıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurt genelinde büyük bir coşku ile kutlanırken çocuklara özel hediyeler de dağıtılıyor. Bu kapsamda en dikkat çeken hediyelerden birini de Şehitkamil Belediyesi dağıttı.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ÇOCUKLARA BİSİKLET DAĞITTI!

Türkiye’nin dört bir yanındaki çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın heyecanını yaşadılar. Bu özel günde, çocuklara yönelik düzenlenen etkinlikler arasında en dikkat çekici olanlardan biri, Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen bisiklet dağıtım töreniydi. Törende söz alan Başkan Yılmaz, “Çocuklarımızı, bir nebze de olsa mutlu etmek istedik. Bundan sonra Şehitkamil’de hiçbir çocuk ihmal edilmeyecek. Bu bir başlangıç. Biliyoruz eksiğimiz var. Hemen eksiğimizi tamamlayacağız. Siz bana güvenin” dedi.

Gaziantep’in her noktasından çocuklar, Şehitkamil Belediye Başkanlığı tarafından M. Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen bisiklet dağıtım törenlerine katıldılar. Çocuklara, spor yapma imkânı sunmanın yanı sıra bisiklet kullanmanın keyfini ve önemini vurgulamayı amaçlayan program, yoğun ilgi gördü. Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, çocuklara yönelik bu özel etkinlik kapsamında yüzlerce bisiklet dağıtarak, onların yüzlerinde gülümsemeler oluşturdu. Dağıtım törenlerine katılan çocuklar, bisikletlerine kavuştukları anda büyük bir sevinç yaşadılar. Bazıları, ilk defa bir bisiklete sahip olmanın mutluluğunu yaşarken, bazıları da eski bisikletlerini yeniledi. Yaşanan mutluluk dolu anlar, çocukların yüzlerindeki gülümsemelerle taçlandı.

Hediye olarak bisiklet alan çocuklar için bu 23 Nisan unutulmaz bir kutlama olarak hafızalarına kazınırken çocuklar çifte bayram yapmış oldu. Aileler ise belediyeye teşekkürlerini sunarken törenlerdeki coşku dikkat çekti.