Bursa’da eşini öldüren koca Uşak’a kaçmak isterken yakalandı

Bursa'da tartıştığı karısını sırtından bıçaklayarak öldüren tekel bayii işletmecisi, Uşak'ta yaşayan ailesinin yanına kaçmak isterken Kütahya'da polis ekiplerince yakalandı.
Bursa’da eşini öldüren koca Uşak’a kaçmak isterken yakalandı

Olay, Nilüfer'e bağlı Ertuğrul Mahallesinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 15 günden beri eşi O.C.K. ile arası açık olan S. K., bir süre önce aynı apartmanda bulunan ailesinin yanında kalmaya başladı.

O.C.K., cinayet günü eşini ikna etmek için kendi evlerine çağırdı. Bir süre konuşan ikili daha sonra tartışmaya başladı. O.C.K., münakaşa sırasında mutfaktan aldığı bıçakla S. K.'ı 4 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Eşini öldürdükten sonra apartmandan çıktığı esnada oyundan dönen kızıyla karşılaştı.

Kızının seslerine aldırış etmeyen O.C.K., 16 ACA 914 plakalı arabasına binerek hızla uzaklaştı. Babasına seslenmesine rağmen cevap alamayan ufak kız, eve çıktığında annesini kanlar içerisinde yerde buldu. Küçük kızın çığlıklarını duyan apartman sakinleri durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri S.K.'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

“Uşak'a kaçmak isterken yakalandı “

Eşini öldürdükten sonra arabasına binerek ailesinin yaşadığı Uşak'a kaçmak isteyen O.C.K., Bursa çıkışında mobeselere yakalandı. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Uşak'a kaçmak isteyen O.C.K.’ı yakalamak için Kütahya polisiyle irtibata geçti. Kütahya emniyeti Bursa'dan kaçan O.C.K.’ı Yimpaş kavşağında yakalayarak gözaltına aldı. Bursa polisi Kütahya'da yakalanan O.C.K. ‘ı Bursa'ya getirmek için Kütahya'ya gitti.