Bakan Bilgin açıkladı! SGK tarafından implant için ödenen 90 TL'lik tutar 750 TL'ye çıkarıldı

Bakan Bilgin SGK tarafından ödenen kemik içi implant ödemesinin 90 TL'den 750 TL'ye çıkarıldığını sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile duyurdu.
Bakan Bilgin açıkladı! SGK tarafından implant için ödenen 90 TL'lik tutar 750 TL'ye çıkarıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından yapılan açıklamaya göre SGK tarafından kemik içi implant için ödenen tutarın 750 TL'ye çıkarıldığı öğrenildi. Bakan Bilgin sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamaya göre Genel Sağlık Sigortalarına Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ödenen kemik içi implant tutarının 90 TL'den 750 TL'ye çıkarıldığı açıklandı. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgi sosyal medyada paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşıma göre Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ödenen implant tutarının 90 TL'den 750 TL'ye çıkarıldığını söyledi. Bakan Bilgin, 'Genel Sağlık Sigortalarınıza Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ödenen tutarlar Sağlık Uygulama Tebliği kapsamında artırıldı. Bu kapsamda vatandaşlarımızıa kemik içi implantta her implant için 90 TL olarak ödenen tutar 750 TL'ye çıkarıldı.' şeklinde ifadelere yer verdi. 

SGK TARAFINDAN KEMİK İÇİN ÖDENEN İMPLANT TUTARI ARTIK 750 TL OLACAK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin güzel haberi duyurdu. Sosyal medya aracılığıyla kamuoyuna açıklanan habere göre Bakan Bilgin Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ödenen kemik içi implant tutarının 90 TL'den 750 TL'ye kadar çıkarıldığı açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından yapılan sosyal medya paylaşımı ise şu şekildedir;

Bununla birlikte Bakan Bilgin kemik içi implant için ödenen tutar; Terörle Mücadele Kanuna kapsamında aylık alan gazilerin vazife ve harp malulleri için 700 TL'den 2500 TL'ye çıkarıldığını ve vazife ve harp malulleri ve terör olaylarında yaralananlar için ise 2500 TL'ye çıkarıldığını da yapmış olduğu açıklamalara ekledi. 

İlgili Haberler