Aydınlı Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna uğurlandı

Aydın’ın Söke ilçesinde bugün Kıbrıs Gazisi Topçu Albay Cengiz Şengün için cenaze töreni düzenlendi.
Aydınlı Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna uğurlandı

1974 Kıbrıs harekatına katılan ve gazi olan Kıbrıs gazilerinden birisine daha bugün veda edildi. Memleketi Aydın’ın Söke ilçesinde yaşayan Kıbrıs Gazisi Topçu Albay Cengiz Şengün 84 yaşında hayatını kaybetti. Vefatı ile herkesi üzüntüye boğan Kıbrıs Gazisi için bugün cenaze töreni düzenlendi. Yakınları, sevenleri ve Aydınlılar bugün gerçekleşen cenaze töreninde Kıbrıs Gazisi Topçu Albay Cengiz Şengün’e son vazifelerini yaptılar.

CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Yaşlılığa bağlı olarak hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Topçu Albay Cengiz Şengün için düzenlenen cenaze töreni oldukça kalabalık olması dikkatleri çekti. Kent protokolünün yer aldığı cenaze töreninde Kıbrıs Gazisi Topçu Albay Cengiz Şengün son yolculuğunsa uğurlanırken yakınlarına da baş sağlığı dilendi.

Kıbrıs Gazisi Topçu Albay Cengiz Şengün (84) Söke'de son yolculuğuna uğurlandı. Kıbrıs Gazisi Topçu Albay Cengiz Şengün yaşlılığa bağlı sebeplerden dolayı hayatını kaybetti. Söke Hacı Halil Özbaş Camiinde gerçekleşen cenaze törenine Söke Kaymakamı Ali Akça, Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, Söke Garnizon Komutan Vekili Korhan Gedizlioğlu, Söke Jandarma Komutanı Mehmet Emre Mengi, Emniyet Müdürü Fatih Demiralp başta olmak üzere ailenin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Kıbrıs Gazisi Topçu Albay Cengiz Şengün askeri törenle son yolculuğuna uğurlanırken, dualarla toprağa verildi.