Aydın'da ücretsiz toplu ulaşım kararı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu bir açıklama yaparak Ramazan Bayramı için Aydınlılara ücretsiz toplu ulaşım müjdesi verdi.
Aydın'da ücretsiz toplu ulaşım kararı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydınlıların çokça merak ettikleri soruya cevap verdi. Merakla beklenen bayramda toplu ulaşımın ücretsiz olup olmayacağına dair durum belli oldu. Alınan son karar bizzat Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından açıklandı.

AYDIN’DA ÜCRETSİZ TOPLU ULAŞIM!

Başkan Özlem Çerçioğlu bir açıklamada yaparak vatandaşların renklerinden dolayı “sarı civciv” ismi verdikleri belediye otobüslerinde bayram süresince ücretsiz uygulaması yapılacağını duyurdu. Belediye otobüslerinden vatandaşlar bayram süresince ücretsiz yararlanabilecekler.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU AÇIKLADI!

Aydın Büyükşehir Belediyesi otobüsleri 10, 11 ve 12 Nisan tarihlerinde ücretsiz olarak vatandaşların hizmetinde olacak. Bayramların birlik ve beraberlik duygularını perçinlediğini ifade eden Çerçioğlu, "Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nda sevdikleriyle vakit geçirebilmeleri için bizler bayramda da çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın sevdikleriyle buluşabilmeleri için bu bayramda da otobüslerimiz ücretsiz olacak hizmet verecek. Tüm vatandaşlarımıza şimdiden mutlu bayramlar dileriz" dedi.

Vatandaşların 'sarı civciv'lerin hareket saatlerine Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin internet sitesi üzerinden ulaşabilecekleri belirtildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz toplu ulaşım imkanı 3 günlük Ramazan Bayramı’nı kapsayacak. 9 günlük bayram tatili ücretsiz toplu ulaşım kapsamında olmayacak. Vatandaşlardan bu konuya özellikle dikkat etmeleri ve herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmaması istendi.