Aydın'da iki ailenin kavgasında 6 kişi hastanelik oldu!

Aydın’ın İncirliova ilçesinde iki aile arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralandılar.
Aydın'da iki ailenin kavgasında 6 kişi hastanelik oldu!

Aydın’ın İncirliova ilçesinde iki aile arasında çıkan tartışma kısa bir sürede kavgaya dönüştü. Kavganın taraflarından bir bir kişiye diğer aileden 5 kişinin saldırdığı belirtildi. Bunun üzerine kendisini korumak isteyen şahıs yanında bulunan bıçağı çıkardı. Eline aldığı bıçakla kendisine saldıran 5 kişiyi çeşitli yerlerinden bıçaklayan şahsın kendisi de yaralandı.

Olayın yaşanması üzerine çevredeki komşular durumu polise ihbar ettiler. Olay yerine gelen polis tarafları sakinleştirdikten sonra sağlık ekipleri de gelip yaralılara müdahale ettiler. Polis olayın büyümemesi için mahallede ek tedbirler aldı.

BİR KİŞİYE 5 KİŞİ SALDIRDI!

Olay, İncirliova ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre henüz bilinmeyen bir nedenle iki aile arasında kavga çıktı. Kavgada R.E.T.’ye diğer aileden beş kişi saldırdı.

R.E.T. kendisini korumak amacıyla aldığı bıçakla E.B., T.Ş., Ç.Ş., U.Ş. ve P.B.’yi çeşitli yerinden yaralarken kendisi de olayda yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaya anında müdahale edip tarafları sakinleştirirken, polisin tedbirlerinin mahallede gece boyunca süreceği öğrenildi.

Yaralı şahısların tedavileri hastanede yapılırken tamamının sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Polis yapılan tedavinin ardından şahısları hastanede gözaltına aldı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı belirtilirken şahısların adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.