6 milyon Ankaralıya müjde! 65 yaş emekli değil Pazartesi hariç 09.00 - 17.00 arası herkese bedava oldu

Milyonlarca Ankaralıya güzel haber son dakika duyuruldu. Sadece emeklilere ve 65 yaş üstü vatandaşlara dahil herkese tamamen bedava oldu.
6 milyon Ankaralıya müjde! 65 yaş emekli değil Pazartesi hariç 09.00 - 17.00 arası herkese bedava oldu

6 milyon Ankaralıya müjde! 65 yaş emekli değil Pazartesi hariç 09.00 - 17.00 arası herkese bedava oldu - Türkiye'nin başkenti Ankara'ya yeni bir son dakika açıklaması daha duyuruldu. Yapılan açıklama ile Ramazan Bayramı sonuna kadar ücretsiz hizmet verileceği açıklanırken hizmet saatleri ise Pazartesi günü hariç olmak üzere her gün 09:00 - 17:00 olarak ilan edildi.

Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar Başkanlığı tarafından restorasyon kapsamına alınan ve bu nedenle uzun süre kapalı kalan Ankara Palas Müzesi açıldı. Müzenin açılışa özel Ramazan Bayramı'na kadar ücretsiz olarak gezilebileceği açıklandı. Müze Pazartesi günleri hariç olmak üzere her gün gezilebilecek. Müze için ziyaret saatler ise 09:00 - 17:00 olarak uygulanacak.

ANKARA PALAS MÜZESİ AÇILDI MI, HANGİ GÜNLER, SAAT KAÇA KADAR AÇIK, KAÇTA AÇILIYOR?

Cumhuriyet'in ilk yıllarının anıtsal yapılarından Ankara Palas Müzesi ziyarete açıldı. Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar Başkanlığınca restorasyonu tamamlanan müze, pazartesi günleri hariç 09.00-17.00 saatlerinde gezilebilecek.

ankara-palas-muzesi.jpg

Ramazan Bayramı sonuna kadar ücretsiz ziyaret edilebilecek müzede, tablolar, saatler, teknolojik araçlar, gümüşler, sofra takımları, yazma ve matbu eserler, Atatürk'ün kullandığı eşyalar, diplomatik hediyeler, Hereke dokumaları, Beykoz camları, Yıldız porselenleri, madalya ve nişanlar, mühür ve sikkeler, hazine koleksiyonundan seçkiler yer alıyor.

palas-2.jpg

Atatürk'ün kullanmış olduğu çok sayıda şahsi eşyası da müzede yer alırken yine Osmanlı sultanlarına sunulan özel hediyeler, Palas'ta kullanılan yemek takımları ile kurulan özel yemek masası da meraklılarının ziyaretini bekliyor.