31 Mart seçim günü AVM ler açık mı çalışıyor mu kaçta açılıyor saat kaça kadar çalışıyor kapanacak?

Türkiye'de oy verme işlemleri sabah saat 08:00 itibari ile başlarken vatandaşlar bugün AVM'ler açık mı, kaça kadar çalışıyor? sorularının yanıtlarını aramaya başladılar.
31 Mart seçim günü AVM ler açık mı çalışıyor mu kaçta açılıyor saat kaça kadar çalışıyor kapanacak?

31 Mart seçim günü AVM ler açık mı çalışıyor mu kaçta açılıyor saat kaça kadar çalışıyor kapanacak? Yerel seçimler için Türkiye bugün bir kere daha sandık başına giderken oy verme işlemleri sabah saat 08:00 itibari ile başladı. Saat 17:00'ye kadar devam edecek olan oy verme işlemlerinin sona ermesinin ardından oy sayım işlemleri başlayacak.

Yüksek Seçim Kurulu YSK tarafından yapılan açıklama ile 31 Mart yerel seçimleri için uygulanacak olan seçim yasakları ilan edilmişti. Seçim yasakları bu sabah saat 06:00 itibari ile başlarken 00:00'a kadar devam edecek. Peki, AVM'ler bugün açık mı, çalışıyor mu?

AVM'LER 31 MART SEÇİM GÜNÜ AÇIK MI, ÇALIŞIYOR MU?

Yerel seçim gününde kafeler ve AVM'lerin açık mı yoksa kapalı mı olduğu merak ediliyor. YSK tarafından yayımlanan seçim günü yasaklarına göre, düğün, nişan ve benzeri eğlence tarzındaki durumlar 18.00'dan sonra düzenlenebilecek Tüm umumi eğlence mekânları oy verme süreci boyunca hizmet vermeye kapalı olacak. Buna göre; bugün tüm kafeler ve AVM'ler kapalı olacak. Sadece lokantalarda yemek verilecek.

AVM'ler de alınan karar kapsamında bugün kapalı olacak. Yine kafeler ve starbucks işletmeleri gibi kafeler de kapalı olacak. Seçim yasaklarının kalkması itibari ile 1 Nisan 2024 Pazartesi günü AVM'ler açık olacak ve normal mesai saatlerinde çalışmalarına devam edecekler.