17 ilde Narkoçelik-18 operasyonları! 272 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 17 ilde Narkoçelik-18 operasyonları düzenlendiğini duyurdu. Düzenlenen operasyon kapsamında 272 kişi gözaltına alındı.
17 ilde Narkoçelik-18 operasyonları! 272 gözaltı

Türkiye genelinde asayiş operasyonlarına tüm hızı ile devam eden İçişleri Bakanlığı bir kere daha düğmeye bastı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yapmış olduğu açıklama ile 17 ili kapsayan Narkoçelik-18 operasyonları düzenlendiğini duyurdu. Zehir tacirlerine yönelik olarak yapılan operasyonda 272 zanlının gözaltına alındığı açıklandı.

NARKOÇELİK-18 OPERASYONLARI HANGİ İLLERDE DÜZENLENDİ?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamasında "17 İlde Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Bunların Satışını Yapanlar ile Sokak Satıcılarına yönelik Jandarma tarafından düzenlenen “NARKOÇELİK-18” operasyonlarında;

1 Ton 57 Kg Uyuşturucu Madde ve 16 Milyon 218 Bin adet Uyuşturucu Hap ele geçirildi

272 Zehir Taciri ve Sokak Satıcısı yakalandı.

nakocelik.jpg

Bakan Yerlikaya operasyonların Antalya, İstanbul, Diyarbakır, Edirne, Aydın, Nevşehir, Çankırı, Ağrı, İzmir, Osmaniye, Hatay, Adana, Çanakkale, Bingöl, Elazığ, Erzincan ve Tokat illerinde gerçekleştiğini açıkladı.

Gürbulak Gümrük Muhafaza ekipleri ve Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlara katılan tüm personeli tebrik eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yurt genelinde operasyonların hız kesmeden devam edeceğini ifade etti. Zehir tacirlerine göz açtırmayacaklarını belirten Bakan Yerlikaya vatandaşları korumak için tedbirleri en üst seviyeye çıkaracaklarını vurguladı.