Youtube yeni özelliğini duyurdu! Video özeti oluşturmak mümkün olacak

Youtube kullanışlı olacağının düşünüldü yeni özelliğini duyurdu. Buna göre videonun içeriğini anlamak daha kolay olacak. Video özeti ile izleyip izlemeyeceğinize karar veribeleceksiniz.
Youtube yeni özelliğini duyurdu! Video özeti oluşturmak mümkün olacak

YouTube tarafından yeni özellik duyuruldu. Söz konusu özellik ile birlikte uzun videoların özeti şeklinde yeni bir video oluşturmak mümkün olacak. Bu özellik şu anda test aşamasında olup en kısa sürede kullanıma sunulacağı tahmine edilmektedir. Peki söz konusu özelliğin detayları nelerdir?

Youtube video özetleri oluşturma özelliğini sunacak. Bu özellik şu anda test aşamasında olduğu için sınırlı sayıda kullanıcı tarafından kullanılmaktadır. Fakat en kısa sürede tüm kullanıcılara sunulacağı beklenmektedir. YouTube geliştiricileri tarafından sunulan bu özellik ile kullanıcıların belirli bir videoyu izleyip izlememelerine karar vermek için önceden anlamak amacıyla kullanabilecekleri bu özelliği geliştirilmiştir.

YOUTUBE VİDEO ÖZETİ OLUŞTURMA ÖZELLİĞİ

Youtube tarafından yeni özellik test aşamasına sunulmuştur. Bu özellik sayesinde uzun bir videoyu izleyip izlememeye karar vermek için videonun özeti olan videoyu izleyebilir ve buna karar verebilirsiniz.

Bu kısa özetler videonun içeriğini anlamayı kolaylaştıracaktır. Bu özellik özellikle uzun videolar için oldukça kolaylık sağlayacak. Çünkü uzun bir video için uzun bir zaman gerekiyor. Bu zamanı videoya ayırmanın değip değmeyeceğini öğrenmek için özetini izlemek oldukça mantıklı.

Bu özet videolar otomatik olarak oluşturulacak ve video sahibi tarafından bırakılan açıklamaların yerini alacak. Özet video daha kolay bir şekilde videonun ne anlattığını anlama fırsatı sunacaktır.

Bu özellik milyonlarca Youtube kullanıcısı tarafından çok sevileceğe benziyor. Kullanıcılar için oldukça kullanışlı olacak olan bu özelliğin ne zaman sunulacağı ise belli değil. Bu koduna açıklama yapılır yapılmaz öğrenmek için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunuyoruz.