Youtube Premium Türkiye Sayfası Açıldı

Sunduğu birçok ek özelliği ile tüm dünyada heyecan uyandıran Youtube Premium sayfası ülkemizde de açılmasına rağmen şuan itibarı ile kullanılamamaktadır.
Youtube Premium Türkiye Sayfası Açıldı

Youtube sosyal medya uygulamaları arasında video indirme ve paylaşma hizmeti sunan en popüler uygulama durumundadır. Hatta dünyada internet üzerinden izlenen videoların yüzde 90’a yakını Youtube üzerinden izlenmektedir. Bu şekilde dünyanın en çok kullanılan ve en popüler olan uygulamasının en büyük kaynağını reklam gelirleri oluşturmaktaydı. Bu durum birçok kullanıcıyı video süresinde birçok reklamın çıkmasından dolayı epey rahatsız etmekteydi. Youtube Premium sayfası özelliği ile artık insanlar aylık belirli bir ücret ödeyerek bu durumda kurtulabilecekler.

Youtube Premium Sayfası Özellikleri

Dünyada Amerika, Avustralya, Yeni Zelanda, Meksika, Güney Kore, Avusturya, Kanada, Finlandiya, Fransa, Almanya, İrlanda, İtalya, Norveç, Rusya, İspanya, İsveç ve İngiltere gibi ülkelerde, Premium servisini Youtube kullanıcıları tarafından resmi olarak kullanılmaya başlanmış durumdadır. Youtube Premium ile birlikte, Youtube Music servisi de kademeli olarak birçok özelliği abonelere sunmaya başlamıştır. Youtube Premium sayfasının sunduğu özellikler ise şu şekildedir;

En başta artık kullanıcılar video izlerken reklam çıkmayacak olması beklide en heyecan uyandıran özellik olarak durmaktadır. Bununla birlikte Youtube uygulaması için en çok şikâyete konu olan noktalardan biri olan arka planda çalışma özelliği de bu yeni gelen özellikler arasında yer almaktadır. Ayrıca insanlar beğendikleri şarkıları Youtube Premium sayfalarına indirerek 30 gün boyunca diledikleri yerden internet olmadan çevirim dışı bir şekilde dinleyebileceklerdir. Gelişmiş ara yüzü ve oldukça rahat kullanımı ile insanlar internet olmadan her yerde müzik keyfini reklamsız bir şekilde yaşayabileceklerdir.

Youtube Premium Türkiye

Buradan insanlara şu müjdeyi vermek isteriz ki Youtube Premium Türkiye sayfası açıldı. Fakat şuan içerik ülkemizde kullanılamamasına rağmen bu özelliğin ülkemizde de kısa sürede kullanılmaya başlanacağı tahmin edilmektedir.