Yeni Mercedes B-Serisi Türkiye'de o fiyattan satışa çıktı! İşte özellikleri

Yeni Mercedes- Benz B- Serisi Türkiye'de o fiyattan satışa sunuldu. İşte yeni otomobilin özellikleri.
Yeni Mercedes B-Serisi Türkiye'de o fiyattan satışa çıktı! İşte özellikleri

Yeni Mercedes-Benz B-Serisi artık Türkiye'de. Piyasaya sürülen bu araç sportif gövde orantıları, çok yönlü iç mekânı ve en güncel MBUX donanımı gibi özellikleri ile sıfır araç alacakların dikkatini çekmeyi başardı. Peki bu araç Türkiye'de ne kadar fiyattan satışa sunuldu? Dikkat çeken diğer özellikleri neler?

Mecedes- Benz Serisi Türkiye'de satışa sunuldu. Hafif hibrit desteğine sahip olan otomobil 163 beygir benzinli motora da sahiptir. Bunların yanında 7 ileri DCT şanzıman ve Progressive donanımına sahip olan yeni otomobil bu iki şekilde tercih edilebilmektedir. Fiyatı ise 1.509.500 TL olarak belirlendi. 

YENİ MERCEDES- BENZ B- SERİSİ ÖZELLİKLERİ NELER?

Türkiye'de satışa sunulan yeni Mercedes- Benz B-Serisi'nin birbirinden güzel özellikleri alıcıların dikkatini çekiyor. Otomobilin ön bölümünde yeni tasarım LED farlar ve bunun yanında radyatör ızgarası, cam alanlar ile dinamik bir görünüme sahip olmasını sağlıyor. Otomobilin arka kısmında ise iki parçalı stop lamlası bulunmakta ve bu lambalar artık standart olarak LED teknolojisine sahiptir. Otomobile arka kısımdan bakılığı zaman geniş olduğu anlaşılıyor. Bununla birlikte aerodinamiği daha da iyi hale getirerek camın yan tarafınndaki aero spoyler genişlik algısını daha da ileri taşıdığı görülmektedir. 

Yeni Mercedes- Benz B- Serisi motor seçenekleriyle de daha iyi hale geldi. 48 voltluk entegre güç kaynağına sahip olan yeni otomobil 14 HP/10 kW ek güç ile karşımıza çıkmaktadır. Söz konusu seride yeni kayış tahrikli marş jeneratörü, sürüş deneyimini olduğundan daha da iyi hale getiriyor. 

TÜRKİYE'DE O FİYATTAN SATIŞA ÇIKARILDI

Yeni Mercedes- Benz B- Serisi Türkiye'de 1.509.500 TL'den satışa sunulmuştur. 

İlgili Haberler