Yeni Hyundai Kona Türkiye'de o fiyattan satışta!

Yeni Hyundai Kona Türiye'de de satışa sunuldu. Fiyatı ve özellikleri ile dikkat çekti. Peki Yeni Hyundai Kona Türkiye fiyatı ne kadar?
Yeni Hyundai Kona Türkiye'de o fiyattan satışta!

Yeni Hyundai Kona Türkiye'de satışa sunuldu. Sıfır araç alacakların dikkatine çeken bu aracın fiyatı ise merak konusu oldu. Otomobilin öne çıkan özellikleri ve fiyatı araştırılan konulardan biri oldu. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için araştırdık ve sizlere sunuyoruz.

Sıfır araç alacak olan vatandaşlar araç kampanyalarını yakından takip ederken aynı zamanda yeni tanıtılan araçların da fiyatlarını ve özelliklerini merak ediyor ve yakından takip ediyor. Buna göre yeni Hynudai Kona Türkiye'de o fiyattan satışa sunuldu. Peki Yeni Hyundai Kona'nın özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

YENİ HYUNDAİ ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Gürcistan'da düzenlenen lansman ile birikte Türkiye 'de de satışa sunulan bu aracın özellikleri dikkat çekti. Hyundai Kona Türkiye'de satışta. Tasaramı ve teknolojisi ile BSUV segmentine farklı bir bakış açısı kazandıran bu araç daha teknolojik olmasının yanında dinamik de.

Açıklanan verilere göre Türk tüketiciler yeni Kona modelini 4 farklı motor seçeneği ile satın alabilecektir. İçten yanmalı benzinli motor seçenekleri 120 beygirlik 1.0 litrelik T-GDi Elite DCT ve daha iyi performanslı olmasını tercih edenler için ise 198 beygir (265 Nm tork) gücündeki 1.6 T-GDi N Line ile satışa sunuldu. 

Araç kullanıcıları yakıt ekonomisine de dikkat ediyor. Buna göre söz konusu araç 141 PS'lik kombine çıkış ve 265 Nm'ye kadar tork ile etkileyici hızlanma ve yüksek verimlilik sağlayan 1.6 lt GDi Hibrit olarak satışa sunulmuştur. 7 ileri Çift Kavramlı Şanzıman'la (7DCT) kombine edilmiştir.

YENİ HYUNDNAİ KONA TÜRKİYE FİYATI NE KADAR?

Yeni Hyundai Kona Türikye'de satışa sunuldu. Fiyatı ise merak edildi. Buna göre Yeni Hyundai Kona'nın Türikye fiyatı versiyonlarana göre değişmektedir. Yani;

1.0 T-GDi Elite 1 milyon 612 bin TL iken

1.6 Hibrit 1 milyon 795 bin TL'dir. Son olarak;

Kona 1.6 T-GDi N Line ise 1 milyon 826 bin TL'den satıştadır.