Yapı Kredi Bankası havale EFT neden gitmiyor ne zaman gider YKB mobil internet şubesi çöktü mü?

Yapı Kredi Bankası üzerinden havale / EFT gönderen kişiler teknik sorun yaşıyor. FAST neden gitmiyor havale EFT ne zaman geçer, neden gitmiyor?
Yapı Kredi Bankası havale EFT neden gitmiyor ne zaman gider YKB mobil internet şubesi çöktü mü?

Yapı Kredi Bankası havale EFT neden gitmiyor ne zaman gider YKB mobil internet şubesi çöktü mü? - Yapı Kredi Bankası üzerinden havale, EFT ve FAST yöntemi ile para gönderen pek çok kişi aradan 3 saat kadar uzun bir süre geçmesine rağmen yolladıkları paranın hesaplara geçmediğini iddia ederek yaşanan duruma tepki gösterdi.

Yapı Kredi Bankası konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapmazken sosyal medya platformları üzerinden tepki gösteren kişilerin farklı şehirlerden olması yaşanan teknik sorunun Türkiye çapında olduğu izlenimini yarattı. Acil ödeme yapması gereken kişiler hesaba paranın geçmemesi üzerine mağdur olduklarını belirterek teknik sorunun çözümü hakkında destek istedi.

YAPI KREDİ BANKASI HAVALE NEDEN GİTMEDİ, EFT NİYE GİTMİYOR, FAST NE ZAMAN GİDER KAÇ DAKİKADA HESABA GEÇER?

Yapı Kredi hesabı olan kişilerin yapmış oldukları çok sayıda yorumda EFT sorunu olduğu ve gönderilen tutarların aradan geçen 3 saatlik süreye rağmen karşı tarafın hesaba geçmediği iddia edildi.

ykb-sikayet.jpg

Yapı Kredi Bankası mobil şube uygulaması an itibari ile açılırken uygulamada genel bir sıkıntı olmadığı sadece havale, EFT ve FAST para gönderimlerinde sıkıntılar yaşandığı ifade edildi. Banka şu anda konu hakkında açıklama yapmazken vatandaşlar ise sorunun hala devam ettiğini ifade etti.