Yapay zeka Uşak'ın çizgi film afişini çizdi!

Sosyal medyada Multirazen isimli bir kullanıcı Türkiye’nin şehirlerini yapay zekaya çizgi film afişi olarak çizdirdi. Uşak’ın çizgi film afişi oldukça ilgi çekti.
Yapay zeka Uşak'ın çizgi film afişini çizdi!

Yapay zeka artık hayatın her alanına girmeye başladı. Son olarak Türkiye’nin şehirleri yapay zeka tarafından çizgi film – animasyon afişi olarak çizdirildi. Multirazen isimli Instagram kullanıcı yapay zekaya Türkiye’nin 81 ilini çizgi film afişi olarak çizdirip video şeklinde yayınladı.

81 İL İÇİN ÇİZGİ FİLM AFİŞİ

Yapay zeka Türkiye’nin 81 ilinin çizgi film afişlerini çizerken kültürel zenginlikler ve doğal güzellikler üzerinden detaylara yer verdi. Her şehrin doğal güzelliğini arka plana çizen yapay zeka kültürel özellikleri de ihmal etmedi. Şehirlerin kimliklerini yansıtan afişlere çok büyük bir ilgi gösterilirken bazı tartışmalar da yaşandı.

ANKARA TEPKİ ÇEKTİ, VAN VE ŞANLIURFA BEĞENİLDİ

Sosyal medyada kullanıcılar yapay zekanın Ankara afişinde Anıtkabir’e yer vermemesini eleştirirken Van afişinde Van Gölü canavarına ve Şanlıurfa afişinde Balıklıgöl’ün Kayıp Balık Nemo ile birleştirilmesini beğendiler. Her il için ayrı bir afiş hazırlayan yapay zeka oldukça konuşulmaya başlandı.

UŞAK’IN AFİŞİ SINIFI GEÇTİ!

usak.jpg

Yapay zeka tarafından Uşak’ın da çizgi film afişi çizildi. Uşak’ın çizgi film afişinin arka fonunu ise dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak bilinen Uşak Ulubey Kanyonu oluşturdu. Balonların ve insanların da yer aldığı afiş beğeni kazandı.

Yapay zeka tarafından çizilen Türkiye’nin 81 ilinin çizgi film afişi son günlerde sosyal medyanın en çok konuştuğu konular arasında yer almaya devam ediyor. Büyük ilgi çeken çalışma paylaşım rekorları kırarken herkes kendi şehrinin afişini farklı açılardan değerlendirmeye devam ediyor.