Xiaomi’den Anneler Günü’ne özel sürprizlerle dolu açılışına ilgi büyük oldu

Dünyanın en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi konumunda bulunan Çin merkezli Dünyaca ünlü teknoloji lideri Xiaomi, Uşak’ta ilk resmi satış mağazasını törenle açtı.
Xiaomi’den Anneler Günü’ne özel sürprizlerle dolu açılışına ilgi büyük oldu

Açılışa özel fiyatlar uygulanması ve ilk gelen müşterilere sürpriz hediyeler verileceğinin duyurulması, Uşak halkının ilgisini artırdı. Uşaklılar, açılıştan saatler önce kuyruk oldu. Açılışa ve Anneler Günü’ne özel fiyatlarla Xiaomi’nin üstün teknoji ile üretilmiş ürünlerini alma imkânına kavuştu.

İlimizde Xiaomi Uşak resmi satış mağazası bugün saat 13.00 de İslice Mahallesi İsmetpaşa Caddesi No: 43/ A (Ziraat Bankası karşısı) adresinde büyük bir açılış töreni ile hizmete girdi.

Açılışa özel bir uygulama ile mağazaya ilk giren 64 kişiye bluetooth hoparlör , telefon alacak ilk 15 kişiye 399 tl değerinde bluetooth kulaklık , robot süpürge, ilk 15 kişiye de 499 TL değerinde yüz temizleme masaj aleti ve diğer sürpriz hediyeler verilecek olması, Uşak halkının açılışa olan ilgisini artırdı.

Xiaomi Uşak resmi satış mağazası Sahibi Ali Yavuz, Uşak Güdem’e yaptığı özel açıklamada; “Açılışımıza Uşak halkının göstermiş olduğu ilgi ve teveccüh bizi çok memnun etti. Şu anda Xiaomi Vistor Resmi Mağazası’nı Uşaklılarla buluşturmanın gururunu taşıyoruz.

Mağazamızda, giyilebilir teknolojik ürünlerden, elektrikli scooter ve bisiklet, projeksiyon makinaları, robot süpürge ve tabi ki Xiaomi marka telefon ve aksesuarları olmak üzere ileri teknoloji ile üretilmiş pek çok ürün yelpazesine sahibiz.

Açılışımızı özellikle Anneler Günü’ne getirdik. Böylece hem Anneler Günü ve açılışımıza özel fiyatlarla satışlarımız başladı. Robot süpürgelerde 1200 TL’ye varan indirimler var. Telefonlarda 900-1000 TL’ye varan indirimler var. Halkımıza bu fırsatı kaçırmamalarınım öneririm” dedi.

Yavuz, bu özel indirimli fiyatların sadece bugün ve yarın (Pazar) olmak üzere 2 gün süreceğini de sözlerine ekledi.

(HİDAYET KIRAN /HABER)