Xiaomi’den Anneler Günü’ne özel sürprizlerle dolu açılış

Dünyanın en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi konumunda bulunan Çin merkezli Dünyaca ünlü teknoloji lideri Xiaomi, Uşak’ta ilk resmi satış mağazasını açıyor.
Xiaomi’den Anneler Günü’ne özel sürprizlerle dolu açılış

Xiaomi Uşak Mağaza Yetkilisi Ali Yavuz, 7 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00 de büyük bir törenle mağazanın Uşaklıların hizmetine gireceğini, Anneler Günü nedeni ile açılışa özel rakipsiz fiyatların ve sürpriz hediyelerin Uşaklıları beklediğini duyurdu.

Mağazaya ilk giren 64 kişiye bluetooth hoparlör , telefon alacak ilk 15 kişiye 399 tl değerinde bluetooth kulaklık , robot süpürge alacak ilk 15 kişiye de 499 tl değerinde yüz temizleme masaj aleti ve diğer sürpriz hediyeler

İlimizde Xiaomi Uşak resmi satış mağazası 7 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00 de İslice Mahallesi İsmetpaşa Caddesi No: 43/ A (Ziraat Bankası karşısı) adresinde büyük bir açılış töreni ile hizmete giriyor.

ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL ÜRÜNLER VE FİYATLAR

8 Mayıs Pazar Günü’nün “Anneler Günü” olduğunu hatırlatan İşletme Yöneticisi Ali Yavuz, “Mağazamızı açarken elleri öpülesi annelerimizi unutmadık. Başta annelerimiz olmak üzere tüm Uşak halkı için, rakipsiz fiyatlar ve sürpriz hediyeler hazırladık.

Uşak’ta ilk kez bir Xiaomi satış mağazası açılmasının ne kadar önemli olduğunu bilerek hareket ediyoruz. Mağazamızda dünyanın en büyük teknoloji devlerinden Xiaomi’nin bütün üstün özelliklerini taşıyan Elektrikli scooterlar , Giyilebilir teknoloji , akıllı ev ürünleri, cep telefonları ve tablet satışı yapılmaktadır.

Bunun yanı sıra; Anneler Günü’nde annelerimizin hayatını kolaylaştıracak; robot süpürgeler, kablosuz el süpürgeleri ,akıllı mutfak ürünleri ,saç kurutma makinaları, akıllı saatler gibi teknoloji harikası birçok ürünlerimiz mağazamızda satışa sunulacak.

Uşaklılar, kolayca buradaki satış mağazamızdan Xiaomi ürünlerine ulaşabilecek. Cumartesi günü tüm değerli hemşerilerimizi açılışımıza bekliyoruz” ifadesini kullanıldı.

Yavuz, Uşaklıların 0507 830 19 82 nolu telefondan kendileri ile iletişime geçebileceğini de belirtti.

(HİDAYET KIRAN / HABER)