Xiaomi Redmi Note 12 Pro'ya yeni güncelleme geliyor! İşte güncelleme ile sunulacak özellikler

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 4G için yeni güncelleme geliyor. Güncelleme sonrasında gelen yeni özellikler dikkat çekti.
Xiaomi Redmi Note 12 Pro'ya yeni güncelleme geliyor! İşte güncelleme ile sunulacak özellikler

Xiaomi Redmi Note 12 Pro için yeni güncelleme sürprizi geldi. Buna göre Android 13 güncellemesi sunulacak. Yeni sürümü amiral gemisinden bütçe telefonlarına kadar birçok cihaza ulaştırılacak.

Fakat şu anda güncelleme ile ilgili çalışmalar sürüyor. Şu anda Çinli üretici Xiaomi geçen nisan ayında piyasaya çıkan yeni telefon Redmi Note 13 Pro 4G için Android tabanlı MIUI 14 güncellemesi yayınlanacak.

ANDROİD 13 GÜNCELLEMESİ GELİYOR!

Redmi Note 13 Pro 4G birçok özelliği ile tercih edilmeye devam ediyor. Söz konusu telefon 120Hz 6.67 inç AMOLED ekran, Qualcomm Snapdragon 732 işlemci, 5000mAh pil kapasitesine sahip. Aynı zamanda Android 11 tabanlı MIUI 13 ile çıkmıştır.

Fakat çok yakın bir zamanda Android 12 tabanlı MIUI 14 sürümü ile güncellenecek. Andrid 11 ile çıkış yapan bu telefon tam 4 ay içerisinde iki büyük güncelleme sunmuş oluyor. Böylece Xiaomi, Redmi Note 12 Pro 4G için şu anda hazırlık aşamasında olan Mi Pilot test kullanıcıları ile sınırlı. Fakat ilerleyen günlerde tüm kullanıcılara sunulacağı tahmin ediliyor.

ANDROİD 13 GÜNCELLEMESİ NELER SUNUYOR?

Android 13 dinamik uygulama simgeleri, her uygulama için dil seçenekleri ve birden fazla hesap uygulama desteği, güvenlik yükseltmeleri ve gizlilik gibi birçok yeniliği beraberinde getiriyor.

Android 13 güncellemesi şu anda hala hazırlık aşamasında olup en kısa sürede tüm kullanıcılara sunulacak. Bu kodu ile ilgili son dakika haberlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunuyoruz.