Xiaomi Mi Mix 2S Türkiye’de

Xiaomi Mi Mix 2S Türkiye’de

2018 yılında cep telefonu anlamında dünyada taşların yerinden oynadığı bir yıl olarak dikkatleri çekmektedir. Özellikle Başta Xiaomi olmak üzere uzak doğu kökenli pek çok şirket artık uygun fiyatlı modellerin yanında teknolojik anlamda da üst seviyedeki modellerle piyasaya girmiş durumdadır.

Özellikle çok pahalı modellere satarak piyasada büyük hâkimiyet kuran Apple ve Samsung gibi firmalar bu yeni dönemle beraber karlılıklarında önemli düşüşler gözlemlenmiştir. İşte birçoklar için amiral gemisi katili olarak nitelendirilen Xiaomi Mi Mix 2S modeli resmi olarak ülkemizde satışa sunulmuş durumdadır. Ve Şu an itibari ile ülkemizde çok yoğun bir talep görerek beklentileri yanıltmadığını göstermektedir.

Xiaomi Mi Mix 2S Özellikleri

Xiaomi Mi Mix 2S Performansı fiyat anlamında birçok kişi için oldukça cazip duruma gelmiştir. İnce tasarımı ve oldukça kullanılabilir yapısı ile insanlar tarafından oldukça beğenilmiş durumdadır Çerçevesiz ekran tasarımı, etkileyici performansı ve kamera deneyimi ile ön plana çıkmaktadır. Ağırlık olarak 189 gram olan cihaz 8.1 mm kalınlığındadır.

Ekran boyutu olarak 5.99 inç olan model de ayrıca FHD+, 1080 x 2160 piksel, IPS LCD ekran, Cornnig Gorilla Glass 4, çizilmeye dirençli cam ve ekran gövde oranı olarak yüzde 81,95 özelliklerine sahip durumdadır. 8 çekirdekli, 2,8 GHz hızında Qualcomm Snapdragon 845 kullanan bu model ayrıca 6 ve 8 GB RAM ve micro SD kart destekli 64,128 ve 256 GB dâhili depolama alanı seçenekleri bulunmaktadır. Hafıza kartı desteği ise bulunmamaktadır.

Arka kamera olarak 12+12 megapiksel f/1.8 ve f/2,4 diyafram ve ön kamera olarak ise 5 megapiksel f/2.0 özellikleri ile yeterli bir kamera deneyimi sağlamaktadır. İşletim sistemi olarak da Android 8,0 Oreo ile satışa sunulmuştur. Ayrıca planlamada Android 9,02a yükseltilmesi planlanmaktadır. Hızlı şarj özelliği olan 3400 mAh batarya kapasitesi ile hızlı ve kablosuz şarj özellikleri de bulunmaktadır. Xiaomi Mi Mix 2S özellikleri bu şekildedir.