Xiaomi Mi Max 3

2018 yılında ardı ardına piyasaya sürdüğü modellerle adından söz ettiren Xiaomi şirketi sosyal medyaya yansıyan Xiaomi Mi Max 3 modeli ile dikkat çekmektedir.
Xiaomi Mi Max 3

Geçmişte özellikle fiyat anlamında oldukça pahalı olan üst segment telefon piyasasını elinde bulunduran sektörün devleri 2018 yılında bu anlamda oldukça zorlanmaktadır. Başta Çinli şirketler olmak üzere artık teknolojik ve üst segment telefonları çok daha uygun fiyatla satılması sektördeki rekabeti en üst seviyeye taşımış durumdadır. Bu anlamda Xiaomi Mi Max 3 şirketin oldukça güvendiği ve şimdiden merakla beklenen modelleri arasında yer almaktadır.

Xiaomi Mi Max 3 Özellikleri

Xiaomi Mi Max 3 Performansı fiyat anlamında birçok kişinin yüzünü güldürecek düzeydedir. Tasarım olarak daha ince olmasına rağmen şirketin diğer modellerine göre gözle görülür bir fark yaratmamaktadır. En önemli fark olarak çentiksiz yapısı gösterilebilmektedir Ağırlık olarak 221 gram olan cihaz 7,99 mm kalınlığındadır.

Ekran boyutu olarak 6.99 inç olan model de ayrıca FHD+, 1080 x 2160 piksel, AMOLED ekran, Gorilla Glass ve ekran gövde oranı olarak yüzde 81,9 özelliklerine sahip durumdadır. 8 çekirdekli, 1,8 GHz hızında Qualcomm Snapdragon 636 kullanan bu model ayrıca 3,4 ve 6 GB RAM ve micro SD kart destekli 32,64 ve 128 GB dâhili depolama alanı seçenekleri bulunmaktadır.

Arka kamera olarak 20+12 megapiksel f/1.8 diyafram ve ön kamera olarak ta 8 megapiksel f/1.9 özellikleri ile oldukça teknolojik bir kamera deneyimi sunmaktadır. İşletim sistemi olarak da Android 8,1 Oreo ile satışa sunulmuştur. Hızlı şarj özelliği olan 5400mAh batarya kapasitesi bulunan bu model bu anlamda oldukça memnun edici seviyededir. Xiaomi Mi Max 3 özellikleri bu şekildedir.