Xiaomi Black Shark Oyun Telefonu

Günümüzde cep telefonu piyasasında rekabet oldukça üst seviyelere çıkmış durumdadır. Artık sektörün devlerine kafa tutan yeni firmalar sayesinde kalite ve fiyat anlamında da oldukça büyük ilerlemeler görülmektedir.
Xiaomi Black Shark Oyun Telefonu

Bunlar içinde Xiaomi firması piyasaya sürdüğü sıvı soğutmalı Xiaomi Black Sharp oldukça ses getirmiş ve sektörde çığır açmış durumdadır.

Bu gelişme ile birlikte artık telefonlarda oyun oynarken performans kaybı ve aşırı ısınma sorunu tarihe karışacak gibi durmaktadır. Artık oyun sektörü bu gelişme ile cep telefonu piyasasına daha büyük yatırımlar yapacağı da su götürmez bir gerçek durumundadır.

Xiaomi Black Sharp Özellikleri

Türkiye’de, resmi olarak satışa çıkmasa da kısa sürede ülkemizde de satışa sunulacak bu performans canavarı telefon birçok özelliği ile devrim niteliğinde ek özellikler ve geliştirmeler sunmaktadır. Tasarım olarak bu model oldukça sportif ve modern bir görünüme sahip durumdadır. Ağırlık olarak 191 gram olan cihaz 9,25 mm kalınlığındadır.

Ekran boyutu olarak 5,99 inç olan model de ayrıca FHD+, 1080 x 2160 piksel, Super AMOLED, Gorilla Glass özellikleri bulunmaktadır. Adreno 630 GPU, sekiz çekirdekli, 2.8 GHz hızında Qualcomm Snapdragon 845 kullanan bu model ayrıca 6/8GB LPDDR4X RAM ve 64/128GB UFS 2.1 depolama alanı seçenekleri bulunmaktadır. Parmak izi okuyucusu da bulunmaktadır. Ve oyunlara bu okuyucu yardımı ile girilebilmektedir.

Arka kamera olarak 20 megapiksel f/1.7,5 diyafram ve ön kamera olarak ta 20 megapiksel + 12 megapiksel f/1.75 diyafram aralığı özelliklerine sahip bu özellikleri ile gerçek bir kamera deneyimi sunmaktadır. İşletim sistemi olarak da Android 8,1 Oreo ile satışa sunulmuştur. Hızlı şarj destekli 4000 mAh batarya kapasitesi bulunan bu model ülkemizdeki satış fiyatı 6 GB RAM özellikleri için 3200 TL, 8 GB RAM özellikli model için ise 3750 TL olması planlanmaktadır. Xiaomi Black Sharp özellikleri bu şekildedir.