WWE WrestleMania’da WWE 2K22 Sürprizi

WWE 2K serisi, merakla beklenen oyununu kullanıcılarına sundu. Daha önce sosyal medya üzerinden oyunun geleceği ile ilgili belli ipuçları paylaşılmıştır. Bugün internet üzerinden paylaşılan fragman ile birlikte Amerikan Güreşi oyununun yeni versiyonu da detaylanmaya başladı. Geçtiğimiz dönemde çıkışı iptal edilen WWE 2K21 nedeniyle oyunun hayranları büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı. Bu olaydan sonra firma yeni oyun haberini açıklayarak oyuncuları heyecanlandırdı. Yakın zamanda WWE WrestleMania güreş et
WWE WrestleMania’da WWE 2K22 Sürprizi

Paylaşılan fragmanda yeni grafikler ve dokusal geliştirmeler öne çıktı. Özellikle vücut ve dokularda iyileştirme gerçekleştiren firma beklentileri fazlasıyla karşıladı. Ancak paylaşılan fragramn oyun hakkında herhangi bir bilgiyi bizlere sunmuyor. Son derece kısa olan kısa, oyuncuların heyecanlanmasını ise başardı. Fragmanın açıklama bölümünde farkı hissedeceksiniz sloganı paylaşıldı. WWE 2K22 oynanışı içinde bu açıklama önemli işaretlerden biri oldu.

WWE 2K20 nedeniyle oyun dünyasında hayal kırıklığı yaratan firma 2K21 sürümünün çıkışını iptal etmişti. Yeni çıkacak oyun WWE 2K22’nin ise nasıl bir oynanış sunacağı şimdiden merak edilmeye başlandı. Amerikan Güreşi‘ni konu alan oyun her sene yeni bir versiyonla kullanıcılarla buluşuyor. Fakat 2020 versiyonunda ortay açıkan aksaklıklar, serinin hayranlarından ciddi eleştiriler almıştı. 2021 versiyonunu da bu eleştiriler zora sokmuştu. Geliştirme aşamasında iptal edilen proje sonrasında WWE 2K22‘nin çıkacağı ise bilinmiyordu.

WWE 2K Tarihi

2019 tarihine kadar WWE 2K serisinde yapılan tüm oyunlar Yuke’s ve Visual Concepts geliştirmişti. Oyunları ise 2K Sports yayınladı. Oyun serisi 2012’ye kadar yayıncı THQ oyun stüdyosundaydı.  Faakat oyun stüdyosunun iflas etmesi nedeniyle 2K Sports oyunu devralarak üretimine devam ediyor. Oyun motoru Toukon Retsuden esinlenerek yapılmıştı.

Serinin ilk oyunu  WWF SmackDown, 2000 yılında yayına sunuldu. Serinin en efsanevi oyunları arasında yer alan WWE SmackDown! vs. Raw 2005 tarihinde çıkarıldı. Serinin son oyunu WWE 2K20 oldu. Fakat bu serinin WWE 2K19’a göre çok daha kötü oynandığı oyuncular tarafından duyuruldu.