WhatsApp'tan yeni özellik geliyor! Tek bir telefonda iki WhatsApp hesabı kullanılabilecek

WhatsApp'tan yeni özellik test aşamasına sunuldu. En kısa sürede tüm kullanıcılar tarafından kullanıma sunulacak.
WhatsApp'tan yeni özellik geliyor! Tek bir telefonda iki WhatsApp hesabı kullanılabilecek

WhatsApp'tan yeni özellik geldi. Bu özellik sayesinde Android ve iOS kullanıcılar aynı telefonda iki hesap birden açabilecekler. Bu özellik şu anda test aşamasında olup yakın zamanda tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilecek. Peki özelliğin detayları nelerdir?

WhatsApp yenyi özelliğini test aşamasına sundu. Android ve iOS kullanıcılara sunulacak olan bu özellik sayesinde çok yakın bir zamanda 2 WhatsApp aynı telefonda kullanılabilecek. Beklenen özellik sonunda geliyor. Bir telefonda 2 farklı WhatsApp hesabı kullanılabilecek.

WHATSAPP YENİ ÖZELLİĞİNİ TEST EDİYOR

WhatSApp yeni özelliklerini duyurmaya devam ediyor. Dünyanın en çok kullanıcı sayısı olan mesajlaşma uygulaması WhatsApp kullanıcı deneyimini arttırmak için yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Android ve iOS kullanıcıları tarafından sunulmaktadır.

Yeni özellik sayesinde bir telefonda 2 WhatsApp hesabı birden kullanılabilecek. Beta test kullanıcıları tarafından şu anda kullanıma açılan özellik test aşamasında. Test aşamasının ardından gelen tepkilere göre tüm kullanıcılara sunulacak olan bu özelliğin kısa süre sonra tüm kullanıcılar tarafından kullanılabileceği tahmin edilmektedir.

TEK TELEFONDA İKİ HESAP AÇABİLME

Yeni özellik sayesinde tek telefonda iki hesap kullanılabilecek. Bunun için yapılması gerekenler şunlardır;

WhatsApp’ı açıp Ayarlar'a girin. Daha sonra üstte profil resminin yanında ok simgesine dokunun. Hesap ekle seçeneğine tıkladığınız zaman kolayca yeni bir hesap daha ekleyebileceksiniz. Böylece artık milyonlarca kişinin sabırsızlıkla beklediği bu özellik kullanılabilecek.

Bu tarz teknoloji haberlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz.