WhatsApp'tan yeni özellik! Görüntülü mesajlaşma dönemi başlıyor

WhatsApp yeni özelliğini duyurdu. Anlık görüntülü mesaj gönderimi çok kısa bir süre sonra tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilecek.
WhatsApp'tan yeni özellik! Görüntülü mesajlaşma dönemi başlıyor

WhatsApp tarafından yeni özellik haberi verildi. Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması yeni özelliğini duyurdu. Buna göre artık görüntülü mesajlaşmak mümkün olacak. Peki nasıl?

WhatsApp anlık görüntülü mesaj gönderme özelliğinin detaylarını açıkladı. Bu özellik şu anda test aşamasında olmasına rağmen en kısa sürede tüm kullanıcılara sunulacak. WhatsApp'ta video mesaj gönderimi için aşamalar açıklandı. Yapmanız gerekenler ve görüntülü mesaj gönderme adımları tek tek duyuruldu.

WHATSAPP GÖRÜNTÜLÜ MESAJ GÖNDERME ÖZELLİĞİ

WhatsApp görüntülü mesaj gönderme özelliğini duyurdu. WhatsApp üzerinden artık anlık videolu mesaj gönderimi yapılabilecek. Kullanıcılar sesli mesajlara benzer şekilde kısa süreli videoları doğrudan sohbet ekranında kaydedebilecek ve bunu da paylaşabilecek.

WhatsApp geçen günlerde numara kaydetmeden mesaj gönderme özelliğini tüm kullanıcılara sunmuştu. Şimdi ise görüntülü mesajlaşma özelliğini tüm kullanıcılara duyurdu. Test aşamasında olan bu özellik çok kısa sürede sonra tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilecek.

WhatsApp kullanıcıları 60 saniye süreli görüntülü mesaj paylaşabilecekler. Bu videolar gönderildiği zaman daire olarak görünecek ve otomatik olarak sessiz oynatılacaktır. Video büyütüldüğünde ise video mesaj sesli olarak oynatılabilecek.

Peki bu özellik nasıl kullanılacak?

Öncelikle WhatsApp’ı açın. Daha sonra sohbet ekranına geçin. Kamera simgesine dokunarak video moduna geçip basılı tutarak video mesajı kaydedin. Anlık görüntülü mesajı gönderin. Bu özellik çok kısa zaman içerisinde tüm kullanıcılar tarafından kullanabilecek.

Bu tarz haberlerden anından haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere sunmaya gayret ediyoruz.