Whatsappta Bilmediğiniz Özellikler

Hemen herkesin kullandığı Whatsapp uygulaması bu popülaritesini kaybetmemek için kendisini geliştirmeye devam ediyor.
Whatsappta Bilmediğiniz Özellikler

Son gelen özellikler de kullanıcılara yepyeni deneyimler sunuyor.

Youtube Videosu İzlerken Sohbet

Whatsapptaki özellik ile video oynatılırken başka sohbete geçmek mümkün. Bir konuşmadan gelen youtube videosu açık ve oynatılır halde iken bu video arka planda çalışmaya devam ediyor. Siz de diğer konuşmaya devam edebiliyorsunuz. Bu durumda video yerleştirmeleri bir widget gibi çalışıyor. Sizin diğer sohbetlere geçmenizi ise engellemiyor. Bu özelliği kullanmak için size gönderilen video linkine tıkladıktan sonra sohbetler arasında geçmeniz mümkün.

Para Transfer Özelliği

Whatsapp çok konuşulacak olan bir yenilikle geliyor. Artık uygulama üzerinden para transferi yapmak mümkün olacak. Bu özellik ilk defa bugün Hindistan’da kullanıma sunuldu. Android ve İos ile de uyumlu olan özellik şu an için sadece Beta sürümde mevcut. Yaklaşık 1 yıldır üzerinde çalışılan özellik sonunda kullanıma sunuldu.

Whatsapptan para gönderme nasıl olacak diye merak edenler için kısaca bahsedelim. İlk olarak hem alıcı hem de gönderici whatsapp para gönderme özelliğini aktif etmelidir. Daha sonra numaranız ile banka hesabınızı eşleştirmelisiniz. Daha sonra para göndermek istediğiniz kişi ile sohbet açın ve ekleme seçeneklerinden ödeme kısmını seçin. Hangi hesaptan, ne kadar para göndereceğini seçtikten sonra telefonunuza onay kodu gelecektir. Onaylamanız halinde para transferi gerçekleşecektir.

Engellese Bile Mesaj Göndermek Mümkün

Whatsapptan sizi engelleyen kişiye mesaj göndermeniz ya da sizin engellediğiniz kişiden mesaj almanız mümkün değil. Ancak bu özelliği delmek mümkün. Numara değiştirme gibi zahmetli işlere de gerek yok. Çünkü whatsapp hesabınızı silip yeniden kurduğunuz takdirde tüm engel ve sınırlamalar kalkıyor. Böylece whatsappta engellemeye rağmen mesaj göndermek mümkün oluyor.