Whatsapp’a Yeni Özellik Geliyor.

Dünyaca ünlü mesajlaşma platformu Whatsapp, her geçen gün yeni bir özellik ile karşımıza çıkıyor. Uygulamanın yeni özelliği, fotoğrafların kendi kendine kaybolmasını sağlıyor.
Whatsapp’a Yeni Özellik Geliyor.

İyileştirme Devam Ediyor

Whatsapp uygulaması hayatımıza girdiği günden bugüne kadar pek çok farklı işlemden geçti ve uygulamanın pek çok özelliği değişti. Geçmişte olmayan pek çok özellik günümüzde kullanılmaktadır. Öte yandan bazı özelliklerin ise kullanışlı olmaması, çağın gerisinde kalması ve kullanıcılara hitap etmemesi gibi gerekçelerle geçmişte varken günümüzde olmadığı biliniyor.

Whatsapp’a dair son zamanlarda çıkan haberler, hatırlanacağı üzere uygulamanın yeni güvenlik politikası ile ilgiliydi. Bu konuyla ilgili geride kalan haftalarda onlarca farklı haber yapılmıştı. Ancak bu kez Whatsapp gizlilik politikası ile ilgili değil, uygulama özelliği ile ilgili bir haber geliyor. Buna göre, Whatsapp’ta kendi kendine silinen fotoğraf özelliği olacak.

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte hayatımıza giren en önemli araçlardan biri de Whatsapp oldu. Aslında telefon uygulaması olan Whatsapp, Whatsapp Web özelliği sayesinde bilgisayarlardan da girilebiliyor.

Whatsapp, bireylerin internet üzerinde birbirlerine metin, ses, doküman, fotoğraf ve video gibi dosyaları paylaşabildikleri önemli bir platform. Dünya üzerinde milyonlarca insan telefon ya da bilgisayar üzerinden Whatsapp kullanıyor. Zaman ve mekana sınırlandırmadan internete erişimin olduğu her yerden ve her zaman kullanılabilen Whatsapp pek çok özelliğe sahip olması ile biliniyor ve gündelik hayatın olağan akışı içerisinde bireylerin birbiri ile kolaylıkla iletişime geçebilmesine vesile oluyor.

Fotoğraf Kendiliğinden Silinecek

Whatsapp kullanıcıların yararını gözeterek her geçen gün çeşitli iyileştirmelere gidiyor. Öte yandan uygulamanın yazılımcı çalışanları bireylerin sevebileceğini düşündüğü çeşitli yeni özellikler geliştirmeye devam ediyor. Whatsapp’tan gelen son özellik ise fotoğrafların kendi kendisine kaybolması şeklinde olacak. Peki, bu durum tüm fotoğraflar için mi geçerli olacak?

Bahsi geçen bu özellik tüm fotoğraflar için olmayacak. Bu özelliğin aktif hale gelebilmesi için kişinin fotoğrafı göndermeden önce eklenmesi planlanan butona tıklaması gerekmektedir. Şayet kişi fotoğraf gönderirken bu butona tıklarsa, kişinin attığı bu fotoğraf kişi sohbetten çıkana kadar orada bulunacak. Kişinin sohbetten çıkması durumunda Whatsapp fotoğraf silinme özelliği devreye girecek.