WhatsApp yeni özelliğini duyurdu! Bu özellik çok sevilecek

WhatsApp yeni özelliğini duyurdu. Gruplarda artık bunu yapmak mümkün olacak.
WhatsApp yeni özelliğini duyurdu! Bu özellik çok sevilecek

Milyonlarca kullanıcısı olan WhatsApp kullanıcılarına daha iyi mesajlaşma deneyimi sunmak için çalışmalara devam ediyor. Her geçen gün güncellemelerini duyuran ve teste sunan WhatsApp mesajlaşma uygulaması dünyanın en popüler uygulamalarından biridir. Peki WhatsApp yeni özelliği nedir?

ARTIK BUNU YAPMAK MÜMKÜN OLACAK

WhatsApp'a yeni güncelleme geldi. Bu güncelleme ile hem mobil uygulamada hem de web ara yüzünde kullanılmaya başlanan özellik vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bu özellik sayesinde artık Topluluklar adı altında yeni bir kullanım şekli sunuldu.

Topluluklar için duyuru grupları oluşturulunca uygulama bu konuda yeni bir karar aldı. Alının bu karara göre yeni güncellemeler ile artık 5 bin kişiye kadar duyuru grubu oluşturulabilecek.

Buralarda karşılıklı etkileşim olmayacak. Takip edilen kişi ile kanallardan bilgilendirme alabileceksiniz. Artık kullanıcılar grup mesajlarında diğer kişilerin profil fotoğrafını görme imkanına sahip olacak.

Söz konusu güncelleme ile gruplardaki kişiler mesaj attığı zaman mesajı gönderen kişinin fotoğrafı kayıtlı olmasa dahi görülecektir.

Kullanıcılara büyük bir kolaylık sağlayacak. Onlarca kişilerin olduğu gruplarda artık size mesaj atılması durumunda karşı tarafın profil fotoğrafını görme imkanınız olacak.

Artık mesaj atan kişi kayıtlı olmasa dahi ya da yabancı kişilerin profillerine tıklamadan mesaj geldiğinde o kişinin profil fotoğrafını görebileceksiniz. Söz konusu güncelleme iOS betasında kullanılıyor. Test aşamasında olan bu özellik artık tüm kullanıcılara sunulmaya başlanmıştır.

Bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere sunmaya gayret ediyoruz.