WhatsApp kullanıcılarını heyecanlandıran özellik geliyor! Artık değiştirebileceksiniz

Dünyanın en sık kullanılan popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’tan kullanıcılarını heyecanlandıran özellik duyurusu geldi. Aktarılan son habere göre artık rengini değiştirebileceksiniz. İşte özelliğin detayları..
WhatsApp kullanıcılarını heyecanlandıran özellik geliyor! Artık değiştirebileceksiniz

WhatsApp, kullanıcıları için yeni özelliği devreye almaya hazırlanıyor. Buna göre artık sohbet balonların standart o rengi değişebilecek. WhatsApp, ilk çıktığı günden bu yana balonun rengi yeşildi. Artık kullanıcılar bu rengi de değiştirebilecek.

WHATSAPP’TAN PEŞ PEŞE ÖZELLİKLER

Dünyanın en sık kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp dönemsel olarak birbirinden farklı özellikleri kullanıcılarına sunmaya devam ediyor. Son olarak bazı kanallara kategori gelebileceği ifade edilmişti. Daha önce de artık kullanıcılar, başka kullanıcılarının profil fotoğraflarını ekran görüntüsü olarak çekemeyecekti.

Şimdi ise kullanıcıların uzun bir süredir beklediği o özellik devreye alınacak! Konuya ilişkin Webtekno’nun aktardığı habere göre sohbet balonlarının rengi değişebilecek.

WhatsApp’ta karşı tarafa mesaj gönderdiğinizde ya da aldığınızda mesajın gönderildiği kutucuk sadece yeşil renkteydi. Ancak uygulama yeni getirdiği bu özellik sayesinde yeni renkleri de devreye alabilecek. Özelliğin şu anda ne zaman kullanılabileceği kesinlik olmasa da sürecin test aşamasında olduğunu belirtmekte fayda var. Uygulamanın önümüzdeki haftalarda devreye alınması bekleniyor.

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALINAMAYACAK

Diğer yandan WhatsApp’ın daha önce getirmiş olduğu bir sürümde 2.24.4.25 kodlu Android beta sürümünde yeni bir özellik duyurulmuştu. Kullanıcılar bu şekilde artık diğer kullanıcıların ekran fotoğraflarını çekemeyecek. WhatsApp bu şekilde kullanıcıların profillerini korumayı amaçlıyor.

Kullanıcılar ekran resmi almaya çalıştıklarında kendilerine bir uyarı mesajı gidecek. Şu anda deneme aşamasında olan bu sürümün yakın zamanda uygulamaya geçirilmesi planlanıyor.