WhatsApp kullanıcılarına müjde! Herkesin çok seveceği yeni özellik geliyor

WhatsApp'tan yeni özellik geldi. WhatsApp kullanıcılarını sevindirecek bu özelliğin detayları açıklandı. Şu anda test aşamasında olan bu özellik yakın zamanda tüm kullanıcılara sunulacak.
WhatsApp kullanıcılarına müjde! Herkesin çok seveceği yeni özellik geliyor

WhatsApp kullanıcılarının dikkatine. Bu özellik herkesi çok sevindirecek. WhatsApp milyonlarca kullanıcısı olmasına rağmen uygulamayı daha kullanışlı hale getirmek ve kullanıcılarına daha iyi mesajlaşma deneyimi sunmak için çalışmalara devam ediyor.

En son duyurmuş olduğu yeni özelliğe göre artık bir sesli grup aramasında 32 kişiye kadar sesli sohbet desteklenecek. Özelliğin henüz ne zaman kullanılacağı bilinmiyor fakat en kısa sürede kullanıma sunulması bekleniyor. Peki özelliğin detayları nelerdir?

WHATSAPP'TAN YENİ ÖZELLİK GELDİ

WhatsApp tarafından yeni sesli grup araması özelliği geliyor. Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Kullanıcılarına daha iyi kullanım deneyimi sunmak isteyen uygulama yeni özelliğini duyurdu. Buna göre WhatsApp kullanıcılarının çok seveceği düşünülmektedir.

WhatsApp yeni bir sesli grup araması üzerinden çalıştığını duyurdu. Buna göre grup aramalarında 32 kişiye kadar sesli sohbeti destekleyecek bir özellik üzerinde çalışılıyor. Söz konusu özellik ile katılımcı sayısını daha da arttırmayı hedefliyor. WhatsApp'ın son beta sürümü ile 32 kişiye kadar grupların sesli bir oturum için bağlanmasına olanak tanınacak. Yeni bir sesli sohbet özelliği sunulacak. Yeni beta sürümünün henüz ne zaman kullanılacağı ise belli değil. Bu konu ile ilgili gelişmeleri takip etmek için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın.

GRUP ARAMALARINDA 32 KİŞİ SESLİ ARAMAYA KATILABİLECEK

WhatsApp sesli grup özelliğini duyurdu. Sesli grup aramalarında arama geldiğinde kişinin telefonu normal bir arama geliyormuş gibi çalacak. Fakat test edilen yeni özellik ile kişilere önce bir bildirim gönderilecek ardından arama gelecektir.