WhatsApp çevrimiçi olanları listelemeye başlıyor!

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp çok dikkat çekecek bir değişikliğe imza atmaya hazırlanıyor. Bu değişiklik yapıldığında kimse çevrimiçi olmadığı bahanesini ileri süremeyecek.
WhatsApp çevrimiçi olanları listelemeye başlıyor!

WhatsApp uygulaması için sürekli olarak yeni özellikler devreye girebiliyor. Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması gün geçtikçe daha da geliştiriliyor. Arkasında dev bir teknik ekip olan WhatsApp için sürekli olarak değişiklikler gündeme alınıyor. Meta’nın WhatsApp için yapmak istediği son değişiklik ise çok tartışılacak ve bazı kişilerin de hoşuna gitmeyecek.

YENİ ÖZELLİKTE ÇEVRİMİÇİ OLAN GÖRÜLECEK!

WhatsApp kısa bir süre içerisinde yapmayı planladığı değişiklik ile beraber kullanıcılara kişiler sayfasından çevrimiçi olan kişileri göstermeye başlayacak. Kullanıcılar kimlerin çevrimiçi olup olmadıklarını direkt olarak görebilecekler. Şu anda bu özellik test edilmeye başlandı. Beta testinde denenen bu yeni özellik ile yakın zamanda uygulamaya giriş yapan kişileri listede ön sıralara çıkaracak. Bu şekilde kullanıcılar çevrimiçi kişiler ile alakalı olarak uyarı da almış olacaklar.

YAKIN ZAMANDA ÇEVRİMİÇİ OLANLAR LİSTELENECEK

WhatsApp için yapılacak yeni değişikliğin amacının kullanıcılara kişileri ile bağlantı kurma konusunda hızlı bir aksiyon alma imkanı olduğu bildirildi. Şu anda beta programında kullanılan bu özellikte Son Çevrimiçi Kişiler sekmesi yer alıyor. Bu sekmede kapsamlı bir kişi listesi bulunmuyor. Henüz kişilerin hiç konuşmadıkları kişiler de dahil olmak üzere yakın zamanda çevrimiçi olan kullanıcılar gösteriliyor.

SON GÖRÜLMEYİ KAPATANLAR LİSTEDE YER ALMAYACAKLAR

Yapılacak uygulama değişikliği ile alakalı olarak çoğu kişinin yüreğine su serpen bir bilgi daha aktarıldı. Bu yeni özellik tercihlere göre kullanılabilecek. Son görülme veya çevrimiçi durumunu kapatan kullanıcıların çevrimiçi olup olmadıkları görülemeyecek. Bu yeni özelliğin kısa bir süre içerisinde tüm kullanıcılara açılması bekleniyor.